Workshop Beter Slapen Beter Leven

Workshop geeft veel informatie over slapen met oefeningen

Workshop Beter Slapen Beter Leven

De workshop duurt anderhalf uur en bestaat uit informatie over slapen en slapeloosheid en oefeningen om deelnemers bewust te maken van zichzelf en hoe ze beter zouden kunnen slapen.

Ik leg uit waarom slapen zo belangrijk is en waarom sommige mensen zo slecht slapen. Daarna leg ik uit waarom mijn aanpak anders is. Deze aanpak is gericht op kennis, acceptatie van het probleem en bewustwording. Als je begrijpt hoe ons brein werkt en met name hoe ons brein met stress omgaat is het veel makkelijker om je gedrag te veranderen. Acceptatie van het probleem is essentieel. We besteden te veel energie aan ons verzetten tegen de slapeloosheid waardoor het probleem alleen maar groter wordt. Als laatste is het belangrijk om je bewust te worden van jezelf, zodat je snapt waarom jij slecht slaapt. Daarna geef ik handvatten om beter te slapen. Uitgangspunt is dat je juist zo min mogelijk focust op het slapen maar meer op de kwaliteit van leven. Tussendoor doen we oefeningen zodat deelnemers leren hoe ze met moeilijke momenten in de nacht kunnen omgaan zoals piekeren. Aan het eind van de workshop hebben deelnemers meer inzicht in hoe zij de vicieuze cirkel kunnen doorbreken.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe hij/zij beter kan slapen. Zeer geschikt voor bedrijven, bijvoorbeeld in de zorg, tot 40 personen. Een kortere lezing is ook mogelijk voor grotere groepen. Tarieven op aanvraag.

Geplaatst op woensdag 22 november 2017.

Over Caroline Raven Slaaptherapie

Dit bericht is geschreven door Caroline Raven Slaaptherapie. Het bedrijf valt onder coaching uit Zutphen. Trefwoorden van Caroline Raven Slaaptherapie uit Zutphen : beter slapen, goed slapen, slaaptherapeut, slaaptherapie, slaaptraject, slaapcursus, slaapanalyse, slaapadviseur, slaapadvies, workshop beter slapen,.

Lees meer over Caroline Raven Slaaptherapie.