Training hoe wordt je zichtbaar

BEN JIJ?

vrouw, onzeker over wie jij bent? verlangend om zichtbaar te worden in je omgeving benieuwd naar jou passies benieuwd waar jij energie van krijgt. Dan is deze training voor jou

Training hoe wordt je zichtbaar

Ik geloof dat God jouw talenten en gaven heeft gegeven die het waard zijn om gezien te worden. Hij heeft jou uniek gemaakt.

Maar ik geloof ook dat we door ervaringen in het leven de moed zijn verloren om onze zichtbaarheid te tonen aan de wereld om ons heen.

Ik heb echt een verlangen om andere vrouwen te gaan helpen met zichtbaar worden. zodat de wereld kan gaan zien, en meer nog, jij zelf kan gaan zien, hoe mooi en uniek jij bent.

Na jaren van trainingen en opleidingen, kan ik uit eigen ervaring vertellen dat toen ik zichtbaar werd. Mocht ik ervaren dat ik niet alleen mensen kon bemoedigen en inspireren, maar ik ontdekte dat wat ik in mijn leven meegemaakt had, zowel negatief als positief, een enorme kracht werd waaruit ik kon putten.

Ik heb gaandeweg zoveel geleerd.

Waarom werkte het?

Omdat mensen zich konden vereenzelvigen met mijn verhaal. Zo mag ook jij zichtbaar gaan worden.

RESULTAAT

Ik heb de training in 10 overzichtelijke brokken geknipt.

In 10 online video’s gaan we het zichtbaar worden praktisch maken.

We gaan in 10 stappen beetje bij beetje werken aan je zichtbaarheid. Inzichtelijk maken wie jij bent.

Op een manier die bij jou past.

Juist omdat het een kleine groep vrouwen is, die in een besloten groep bij elkaar komt. Wordt het delen van dingen makkelijker.

Deze groep is bedoeld om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en om zelf tot groei en bloei te komen.

je staat er niet alleen voor je gaat er krachtiger uit komen

Ja, ik doe mee!! PRAKTISCHE INFORMATIE

Tijdens 10 video’s krijg je input en opdrachten. Elke video zal zich richten op een nieuw thema. Met deze thema’s ga je actief aan de slag in een besloten groep.

Onderwerpen die aan bod komen:

Wie ben jij Belemmeringen Angst Kritiek Zichtbaar worden Vertrouwen Passies / Hoofdstuk 7 b passietest extra opdracht Kwetsbaar Zichtbaar worden YES YOU DID IT!!!!

Geplaatst op donderdag 30 september 2021.

Over Gabriëlle Coaching

Dit bericht is geschreven door Gabriëlle Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Zutphen. Trefwoorden van Gabriëlle Coaching uit ZUTPHEN : persoonlijke coaching, christelijke coaching, begeleiding bij stress, begeleiding bij een burn-out, coaching praktijk, coaching bij overbelasting, life coach, coaching en begeleiding met een creatieve twist.

Lees meer over Gabriëlle Coaching.