Paard alsspiegel

Het paard beschikt over zuivere en natuurlijke sensoren...

Paard alsspiegel

Paarden zijn zeer goed in het oppikken van non-verbale signalen en reageren hier bijzonder sensitief op. Een paard maakt hierdoor binnen een fractie van een seconde een inschatting van een situatie. Hierbij geeft het continue feedback op hetgeen zich aandient, in het hier en nu, puur, eerlijk en oordeel loos. Dat maakt het coachen in combinatie met het paard zo ontzettend fijn!

Deze vorm van coaching helpt om authenticiteit te vergroten, te ontdekken wat tot nu toe onbewust is gebleven en na te denken over jezelf. U komt hierbij snel tot inzichten. Staat u, uw kind of uw team op een punt waarvan u denkt, vanaf vandaag ga ik het eens anders aanpakken? Maar hoe doe ik dat dan?

Ontdek wat de spiegel van het paard voor u kan betekenen en kom beleven en ervaren!

Boekt u in de maand oktober/november een sessie dan ontvangt u eenmalig 10% korting.

Eva Stadhouder, FLOW Paard & Coach

Geplaatst op donderdag 14 oktober 2021.

Over FLOW Paard & Coach

Dit bericht is geschreven door FLOW Paard & Coach. Het bedrijf valt onder coaching uit Zutphen. Trefwoorden van FLOW Paard & Coach uit Beekbergen : individuele coaching, coaching ADD/ADHD, Coaching Lichte verstandelijke beperking, paardencoaching, Coaching door middel van het Paard als spiegel, paardencoach, coaching voor kinderen, coaching voor volwassenen, team coaching, Pony Power voor Kids, Ouder & Kind workshop, workshop paardencoaching, coaching met visuele beperking.

Lees meer over FLOW Paard & Coach.