Met podologische zolen lichter door het leven?

Wist je dat ik ook al vanaf 1994 Podoloog ben? Maar dat ik het op een heel andere manier bekijk dan mijn collega’s?

Met podologische zolen lichter door het leven?

Kijk ik doe dit al jaren, omdat ik ook voetreflexbehandelingen geef en voetdiagnostiek toepas (voeten lezen), kijk ik veel meer bij de afdrukken naar:

- Waar heeft diegene last van en wat heeft het lichaam hierover te zeggen.

- Wat zijn nu eigenlijk de knel/drukpunten.

- Wat is de thematiek in iemand zijn leven.

- Wat heeft dit voor betekenis voor de cliënt.

- Neemt men teveel op de schouders, zet iemand zijn hakken in het zand, is diegene wel geaard, heeft iemand een korte concentratie en moet die een neiging naar ADHD of heeft iemand een lang verwerkingsproces? Noem maar op, dat kan ik allemaal uit de voeten en voetafdrukken van iemand halen.

Dus als ik podologische zolen maak, dan kun je beter uit de voeten in je leven. Jouw pad wordt lichter! Daarbij geef ik natuurlijk wel uitleg wat ik allemaal zie, dus je krijgt ook veel meer inzicht in je leven. Er gaan kwartjes vallen.

Bij deze onderstaande voetafdrukken kan ik goed zien dat de persoon teveel op de nek neemt. Moeite heeft gevoelsmatig met het kijken naar de buitenwereld. Neem niet genoeg ruimte voor zichzelf in. Heeft meer tijd nodig om alles te verwerken en los te laten. Neemt veel te veel op de schouders qua verantwoordelijkheid.

De getalletjes zijn de millimeters die ik toepas op de zool, waardoor het gemakkelijk in de schoen past en de persoon wel beter in balans komt en meer comfort ervaart. Tijdens het lopen, maar ook in de hele dynamiek in het lichaam. Deze persoon was zo blij dat er meteen een tweede paar werd besteld bij de controle.

Vind je dit waardevol en denk je dat wil ik ook, dan ben je van harte welkom.

Kijk voor tarieven op mijn website.

Geplaatst op donderdag 9 februari 2023.

Over Praktijk Petra de Boer

Dit bericht is geschreven door Praktijk Petra de Boer. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Zutphen. Trefwoorden van Praktijk Petra de Boer uit APELDOORN : meditatiebegeleiding, homeopathie behandeling, klassieke homeopathie behandeling, voetdiagnostiek, voetreflex behandeling, podologie behandeling, voetreflexzone therapie, holistische therapie, holistische behandeling, holistische therapeut, voeten lezen, .

Lees meer over Praktijk Petra de Boer.