Beter slapen, beter leven!

Caroline Raven Slaaptherapie: beter slapen, beter leven!

Beter slapen, beter leven!

Aanbod

Kies uit het aanbod wat bij je past. Wil je wat anders? Neem dan contact op.

Het 3-maanden traject

* slaapanalyse met persoonlijk slaapadvies * 8 groepsbijeenkomsten van 75 minuten * oefeningen mee voor thuis * Facebookgroep om ervaringen uit te wisselen * slaapdossier met alle lesinhoud * voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding zodat jij optimaal resultaat uit dit programma kunt halen

Voorafgaande aan de cursus vraag ik je om een week lang je slaappatroon bij te houden. We kijken hier dan de eerste bijeenkomst naar en je krijgt advies mee naar huis. De eerste 5 keer zijn de bijeenkomsten elke week, daarna zitten er 1 of 2 weken tussen. Zo heb je tijd om je het geleerde eigen te maken. Elke keer krijg je de informatie uit de les mee naar huis en opdrachten om thuis te oefenen.

Start: Donderdag 9 november 20.30

Prijs: €460,-

VIP slaapcursus

Wil je extra ondersteuning? Wil je graag nog wat langer begeleid worden zodat je minder snel in oude valkuilen stapt en dat wat je geleerd hebt beter in kan slijten? Kies dan voor het VIP traject. Je volgt het gewone 3-maanden traject en krijgt dan nog 3 maanden persoonlijke begeleiding. Na de cursus krijg je elke maand een privé-consult van een uur, 3 in totaal. Voor vragen mag je me altijd mailen.

Start: zie het 3-maanden traject

Prijs: € 597,-

Slaaptraject privé

Heb je geen tijd om met het groepstraject mee te doen? Of wil je liever een traject op maat? Geef je dan op voor het slaaptraject privé. Je kunt beginnen wanneer je maar wilt en de consulten inplannen zoals het jou uitkomt!

* slaapanalyse met persoonlijk slaapadvies * 8 consulten van een uur * oefeningen mee voor thuis * tussendoor mailen en/of bellen voor extra ondersteuning * slaapdossier met alle lesinhoud

Voorafgaande aan het eerste consult vraag ik je een week lang je slaappatroon bij te houden. In het eerste consult komen we hier op terug en krijg je een slaapadvies. De structuur en inhoud van het traject is grotendeels dezelfde als die van de groepslessen, maar het consult is aangepast op jouw behoeften. Samen bekijken we wat jij vooral nodig hebt en daar pas ik het consult en de oefeningen op aan.

Prijs: € 697,-

Verkort slaaptraject privé

Heb je al wat ervaring met mindfulness of heb je al eerder een slaapcursus gevolgd maar is het je nog niet gelukt om het geleerde toe te passen in de praktijk? Dan is het verkorte slaaptraject misschien iets voor jou. Je krijgt alle lesinhoud mee naar huis en ook het oefenen moet je vooral thuis doen. De 4 consulten verdelen we zoals het jou uitkomt en zijn gericht op bepaalde aspecten die voor jou nog belangrijk zijn. De inhoud van de consulten is daarom ook in overleg.

Prijs: € 350,-

Consult

per uur € 60,- Ja, ik meld mij aan!

Wil je graag eerst overleggen of een traject of consult iets voor je is? Je kunt altijd met me overleggen, telefonisch of via een kennismakingsgesprek bij mij thuis. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Mijn consulten en cursussen worden niet vergoed door een zorgverzekeraar

Geplaatst op donderdag 12 oktober 2017.

Over Caroline Raven Slaaptherapie

Dit bericht is geschreven door Caroline Raven Slaaptherapie. Het bedrijf valt onder coaching uit Zutphen. Trefwoorden van Caroline Raven Slaaptherapie uit Zutphen : beter slapen, goed slapen, slaaptherapeut, slaaptherapie, slaaptraject, slaapcursus, slaapanalyse, slaapadviseur, slaapadvies, workshop beter slapen,.

Lees meer over Caroline Raven Slaaptherapie.