BBQ? Of eens iets anders!

Wat dacht je dan van een fantastisch Walking Dinner gewoon bij jou thuis of in de tuin?

BBQ? Of eens iets anders!

Het is zomer en overal ruik je de bbq alweer. Maar misschien ben je wel een keer klaar met een bbq en heb je zin in iets anders! Wat dacht je dan van een fantastisch Walking Dinner gewoon bij jou thuis of in de tuin? Het leuke van een Walking Dinner is dat jij en je gasten zich vrij kunnen bewegen en geen vaste plaats aan tafel hebben en dat maakt het juist zo ongedwongen en gezellig.

Het Walking Dinner kan bestaan uit: meerdere koude voorgerechten, een glaasje soep, verschillende warme gerechten, desserts en koffie met iets lekkers. Er is veel is mogelijk en De Hapjesmaacker kan het helemaal voor je verzorgen.

Wij zorgen dat het jouw gasten aan niets ontbreekt en jij hoeft je nergens druk over te maken. Wij regelen alles van servies tot bestek en glaswerk. En wanneer je helemaal relaxed wil zijn, serveren wij ook nog bijpassende wijnen bij alle gerechten.

Wil je meer weten of heb je misschien al een datum in gedachten neem dan gerust contact op.

De Hapjesmaacker Voor hapjes die smaken!

Geplaatst op dinsdag 25 juni 2019.

Over De Hapjesmaacker

Dit bericht is geschreven door De Hapjesmaacker. Het bedrijf valt onder catering uit Zutphen. Trefwoorden van De Hapjesmaacker uit Warnsveld : luxe amuses, luxe hapjes, koken bij u thuis, kok bij u thuis, catering feestje, catering jubileum, cursus koken, kookworkshop.

Lees meer over De Hapjesmaacker.