Werkplaats Stap in Zutphen

Praktijk voor levensvragen en bewustzijn~biografisch coach

Over Werkplaats Stap

Werkplaats Stap valt onder de rubriek coaching uit Zutphen.

Welkom Opstap naar jezelf. Stap in je leven. Biografisch coachen. Het verhaal van je leven. Jij bent onderweg. Onderweg in je leven. Ik loop een stukje met je mee. Stap voor stap. Als je op verhaal wilt komen. Op een kruispunt staat. Met je rugzak worstelt. Of je een goede route zoekt.

Ik stel je graag die vragen waarmee jij je volgende stap ontdekt. Of dat nu een pas op de plaats is of een sprong in het diepe.

Ik geeft biografische coaching, biografie-onderzoek en autobiografische schrijf programma's.

Meer weten? Neem gerust even contact met me op om kennis te maken.

Lieke Deelstra Vanuit STAP werk ik als biografisch coach, trainer, schrijver en verhalenmaker. Ik werk met mensen aan het vinden van hun unieke weg. Hun authentieke rol in het leven. En daarmee met de bewustwording en waarde van hun eigen persoonlijke verhaal. Of dat nu persoonlijke biografische verhalen zijn of bedrijfs- en organisatieverhalen. Door het jarenlang werken met heel diverse mensen en doelgroepen heb ik een stevige ervaring in het proces begeleiden en geven van trainingen. Mijn intuïtie en vakmanschap zijn gescherpt door diverse scholingen op het gebied van levensfasen, biografiekunde, systemisch werken, sjamanisme, theater, clowning, storytelling, schrijven, imaginatie en energiewerk.

Elk mens heeft een verhaal. Het verhaal van jouw leven, dat al lang begon voor jouw geboorte. Als elk mens de kans krijgt zijn echte verhaal te kennen en te leven dan zou de wereld er heel anders uit zien. Wij kunnen door elkaars verhaal te horen, echt leren luisteren. Daardoor kun je ook jouw eigen wezenlijke verhaal ontdekken. Ga je eigen verhaal herkennen. Erken jezelf. Zet de eerste stap. Ontdek jouw spoor, jouw bestemming. Opstap naar jezelf.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Werkplaats Stap uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Loverendale 9 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41814596.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Werkplaats Stap zijn o.a. :

Nieuws van Werkplaats Stap in Zutphen

Er was eens....'n sprookjesweekeinde~17/17 nov.2018

Er was eens....'n sprookjesweekeinde~17/17 nov.2018

Al schrijvend en tekenend/schilderend onderzoeken we sprookjesthema’s, symbolen en beelden vanuit eigen levenservaringen.

Biografieonderzoek in Zutphen

Biografieonderzoek in Zutphen

Vijf dagen met vijf mensen waarin je verleden-heden-toekomst onderzoekt. In korte tijd kun je vanuit je eigen kracht jezelf verder ontwikkelen en stappen zetten.

Het verhaal van je leven-autobiografisch schrijfcursus vanaf 28 september

Het verhaal van je leven-autobiografisch schrijfcursus vanaf 28 september

In de cursus “het verhaal van je leven” verkennen we schrijvend je levensloop vanaf je geboorte tot nu. In het proces van de schrijfcursus komen steeds meer (jeugd) herinneringen terug. Via thema’s en leeftijdsgerichte schrijfopdrachten. Je krijgt thuis opdrachten mee (voor wie dat wil) en dat alles vormt dat bij elkaar een basis voor een heus levensboek.

Schrijfworkshop Berkelfestival~26 augustus Zutphen

Schrijfworkshop Berkelfestival~26 augustus Zutphen

Schrijfworkshop autobiografisch schrijven ~ Laat je woorden stromen, welk verhaal vertelt de rivier de Berkel?