Warung dapur Indonesia in Zutphen

Warung dapur Indonesia: De lekkerste Indonesische catering.

Over Warung dapur Indonesia

Warung dapur Indonesia valt onder de rubriek catering uit Zutphen.

De drijvende kracht achter Warung dapur Indonesia is Daan Rothemgatter. Bij Warung dapur Indonesia kunt u terecht de lekkerste hapjes en buffetten welke worden verzorgt met hart en ziel.

Warung dapur Indonesia biedt Indonesische gerechten aan welke uitermate geschikt zijn voor onder andere:

- Bedrijven

- Familiefeesten

- Verjaardagen

- Congressen

- Beurzen

- Speciale gelegenheden

Vanaf 15 personen tot 450 personen biedt Warung dapur Indonesia de mogelijkheid tot catering aan en de service is gericht om u en uw gasten zoveel mogelijk te laten genieten van uw evenement. Bij Warung dapur Indonesia staat het bieden van een goede service hoog in het vaandel ook is al het eten vers en lekker bereidt.

Tevens kunt u bij Warung dapur Indonesia terecht voor het gehele bestek. Zo bespaard u zich de moeite om na afloop van het evenement nog te moeten gaan afwassen. Warung dapur Indonesia leveren gevlochten borden (Piring Lidi) met een eetvel van geplastificeerd papier aan.

Voor een overzicht van de mogelijkheden, meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website. Selemat Makan!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Warung dapur Indonesia uit de rubriek catering uit Zutphen is gevestigd aan de Tichelkuilen 66 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20032108.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Warung dapur Indonesia zijn o.a. :