Via Patries in Zutphen

Via Patries, Outlet en tweedehands merkkleding.

Over Via Patries

Via Patries valt onder de rubriek tweedehands winkel in Zutphen.

Persoonlijk en Trendy!

Elke winkel heeft altijd een wisselend assortiment aan collecties en accessoires, ook wij hebben dat. "Via Patries" is evenals een eigentijdse, hippe en stijlvolle outlet- en tweedehands merkkleding vooral voor dames.

Wij van "Patries" volgen natuurlijk ook de mode en willen u er zo goed mogelijk uit laten zien! We verkopen kleding die nu vooral in de mode en is een gaan daarin mee. We zullen onze collecties regelmatig blijven aanvullen en op zoek blijven gaan naar hippe kleding en accessoires. Ontdek nu de vintage schatten bij ons in de winkel te Zutphen.

We kunnen u natuurlijk ook voorzien van een persoonlijk advies. Bent u niet helemaal zeker van de keuze van de kleding, u kunt altijd bij ons terecht. Koffie en thee staan voor u klaar om u te ontvangen. De kleding is natuurlijk goed te combineren met het assortiment van de nieuwste sieraden collectie van PS Callme.

Voor meer informatie kunt u naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Via Patries uit de rubriek tweedehands winkel uit Zutphen is gevestigd aan de Marspoortstraat 25 /A in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 057-5517780.

Diensten en producten voor tweedehands winkel

Trefwoorden die horen bij Via Patries zijn o.a. :