Stamacon B.V. in Deventer

Al jaren een vertrouwde naam voor Nieuw en gebruikt kantoormeubilair.

Over Stamacon B.V.

Stamacon B.V. valt onder de rubriek kantoor inrichting in Zutphen.

Stamacon is al ruim 35 jáár een begrip in Deventer en omstreken.Op slechts 15 auto minuten van Apeldoorn en op zo’n 30 auto minuten gelegen van Enschede staat onze showroom van ruim 1500m2! In onze showroom vindt je kantoormeubilair zowel nieuw als ingewerkt. Wij vinden dat goed en mooi meubilair zeker een 2e kans verdiend. Naast dat wij voor ieder budget meubilair aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor Design meubilair van diverse topmerken, waaronder Artifort, Vitra en Herman Miller. Stamacon Recycling hoog op haar lijstje staan. Niet alleen scheiden wij het afval, maar geven wij “versleten” meubilair ook een 2e, 3e of soms wel een 4e kans. Dit doen wij door dit meubilair te doneren aan Gambia. Door deze vorm van Recycling doen wij als bedrijf zoveel mogelijk om zo min mogelijk afval te produceren.

Uw leverancier voor gebruikt en nieuw kantoormeubilair: Bureau, Opdraaibare bureau's, Elektrische bureau's, Bureaustoelen, Roldeurkasten, Stellingen hout en metaal, Vergaderstoelen, Vergadertafels, Maatwerk voor bureau's en vergadertafels, Losse buro onderstellen, enz...

Stamacon staat voor Kwaliteit en Service

Gevolgen Coronavirus

Op dit moment is onze showroom helaas gesloten.

U kunt u bestelling online, telefonisch en per mail plaatsen. Op deze manier zijn wij ook bereikbaar voor vragen en informatie.

Er zijn op dit moment weinig beperkingen op het uitleveren van bestaande orders. Mocht dit voor uw order toch anders zijn dan nemen wij uiteraard contact met u op.

Bij bezorging gelden de volgen de regels:

- Er zal geen fysiek contact plaatsvinden met onze chauffeur.

- Tijdens het laden en lossen van onze producten houden wij minimaal 1,5 meter afstand.

- De chauffeur zal de vrachtbrief namens u ondertekenen met zijn eigen pen.

- Betaling vooraf per bank, pin of pinnen bij chauffeur.

- Bezorging uitsluitend begane grond tot aan de eerste deur.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stamacon B.V. uit de rubriek kantoor inrichting uit Zutphen is gevestigd aan de Hanzeweg 37-39 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-631110.

Diensten en producten voor kantoor inrichting

Trefwoorden die horen bij Stamacon B.V. zijn o.a. :