Shaya Praktijk in Zutphen

Shaya Praktijk: Holistische multi therapeut & coach.

Over Shaya Praktijk

Shaya Praktijk valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Het gezicht achter Shaya Praktijk is Ruaa al Sheikhle. Ruaa is cultureel, een natuur mens, spiritueel, intuitief en een wereld burger. Als holistisch en energetisch therapeut geloofd Ruaa in een energetische en holistische benadering van genezing. Na diverse opleidingen te hebben gevolgd in de holistische geneeswijze, heeft Ruaa diverse delen van haar onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen helen en hierdoor gebruikt zij zelf bijna geen medicatie meer.

Wilt u ook een gezond en gelukkig leven? Dan helpt Shaya Praktijk u graag verder. Het is belangrijk dat u naar uzelf en uw lichaam luistert en in uw kracht blijft staan. Het doel is dat u verlost raakt van uw klacht en beter leert leven en omgaan met uw klacht. Ruaa biedt diverse diensten/behandelingen aan om dit te kunnen bereiken.

De diensten en behandelingen:

- Hypnotherapie.

- HSP therapie.

- Coaching.

- Reiki behandelingen.

- Meditatie behandeling.

- Kinder-, jongeren-, gezin- en relatietherapie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shaya Praktijk uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de IJsselkade 8 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-86214402.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Shaya Praktijk zijn o.a. :