Safa - Raw food en vegan gebak in Zutphen

Safa: Vegan gebak en lunch

Over Safa - Raw food en vegan gebak

Safa - Raw food en vegan gebak valt onder de rubriek biologische winkel uit Zutphen.

Myrthe Neuman staat al jaren met Spices and more (biologische en verpakkingsvrije kruidenierswaren) op de markt, op de donderdag in Zutphen aan de lange hofstraat. Sinds maart 2017 is daar Safa bijgekomen, een gezellig klein winkeltje waar u veganistisch gebak en hartige lekkernijen kunt kopen om mee te nemen, maar ook om gezellig te zitten, en te genieten van een taartje, of een zelfgebakken seitanbroodje, een kopje dagverse soep, of een heerlijke lunch. Als enige in de regio kunt u bij ons de echte Matcha drinken, een gemalen groene thee, vol anti oxidanten. een echte oppepper. Vol trots voeren wij het 100% biologisch certificaat. Wij bakken ook op bestelling en serveren heerlijke high tea`s.

U kunt de website of Facebook pagina bekijken voor de mogelijkheden, prijzen en meer informatie. Heeft u een vraag aan Safa? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Safa - Raw food en vegan gebak uit de rubriek biologische winkel uit Zutphen is gevestigd aan de Spittaalstraat 10 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30026026.

Diensten en producten voor biologische winkel

Trefwoorden die horen bij Safa - Raw food en vegan gebak zijn o.a. :