RoHil Relatiegeschenken in Zutphen

Rohil relatiegeschenken - Kerstpakketten.

Over RoHil Relatiegeschenken

RoHil Relatiegeschenken valt onder de rubriek kado winkel uit Zutphen.

Welkom bij Rohil Relatiegeschenken,

Bent u opzoek naar een leuk relatiegeschenk, give-aways, kerstpakketten, bedrijfskleding of eens iets heel anders? Dan bent u hier aan het juiste adres. Door middel van bedrukking, (laser)graveren of borduren kunnen we alle producten voorzien van uw logo of tekst. Wij helpen u graag met de grafische vormgeving. Met de Kerst alweer in aantocht richten wij ons vooral op Kerstpakketten, Kerstmis is bij uitstek dé tijd van het jaar om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit welke u het afgelopen jaar van hen hebt mogen ervaren. Het kerstpakket is daartoe een uitgelezen keuze want uit recent onderzoek is gebleken dat het geven van een kerstpakket nog altijd het meest gewaardeerd wordt.

Wij hebben weer een ruime collectie voor u samengesteld, waarin zowel traditionele als trendy pakketten, mooie vers- en spannende wijngeschenken aan bod komen. Daarnaast is er nog een primeur. Van één van de beste pakkettenproducenten in Italië hebben wij unieke geschenkpakketten geselecteerd waarin uitsluitend originele Italiaanse producten verwerkt zijn. Prachtig opgemaakt en verpakt, zoals de Italianen dat kunnen.

Ook custom made kunnen wij veel voor u betekenen. Al vanaf 60 stuks gelijke pakketten maken wij graag een offerte voor een pakket op maat voor u.

Wij kunnen u nog veel meer vertellen over onze nieuwe collectie, maar laat u verrassen en bekijk de collectie zelf, via onze website, in uw eigen tempo en naar eigen wens. Is het moeilijk kiezen voor u, laat het ons weten.

RoHil Relatiegeschenken Zutphen levert door heel Nederland.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RoHil Relatiegeschenken uit de rubriek kado winkel uit Zutphen is gevestigd aan de Laarstraat 86 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46799961.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij RoHil Relatiegeschenken zijn o.a. :