Robert Schilten Uurwerkrestauratie in Zutphen

Robert Schilten Uurwerkrestauratie: Klokkenmaker / Uurwerk Restauratie.

Over Robert Schilten Uurwerkrestauratie

Robert Schilten Uurwerkrestauratie valt onder de rubriek klokkenmaker uit Zutphen.

De drijvende kracht achter Robert Schilten Uurwerkrestauratie is de gelijknamige Robert Schilten. Robert heeft ruime ervaring op het gebied van uurwerk restauratie. Bij Robert staat het verantwoord uitvoeren van een restauratie voorop. Robert zorgt er voor dat het origineel niet aangetast wordt en wat hersteld of bijgemaakt moet worden revisibel moet zijn.

Door de ruime ervaring van Robert kan hij vele verschillende klokken en uurwerken voor u restaureren. In de werkplaats biedt Robert de mogelijkheid aan om uw klok of uurwerk te laten restaureren. Ook voor onderhoudt van uw klok bent u bij Robert Schilten Uurwerkrestauratie helemaal aan het juiste adres.

Op de website van Robert Schilten Uurwerkrestauratie vindt u een overzicht van klokkenmakers welke voorzien zijn van foto's.

Wilt u ook uw klok of uurwerk laten restaureren? Zoek dan niet verder, u bent bij Robert Schilten Uurwerkrestauratie helemaal aan het juiste adres.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Robert Schilten Uurwerkrestauratie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Robert Schilten Uurwerkrestauratie uit de rubriek klokkenmaker uit Zutphen is gevestigd aan de Tadamasingel 9 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0575-512201.

Diensten en producten voor klokkenmaker

Trefwoorden die horen bij Robert Schilten Uurwerkrestauratie zijn o.a. :