Praktijk Stralend Licht in Deventer

Praktijk voor persoonlijke groei, healing en creatie,Energetische therapie en transformatie coaching.

Over Praktijk Stralend Licht

Praktijk Stralend Licht valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Mevrouw Stieneke Reuvekamp is de drijvende kracht achter Praktijk Stralend Licht.

Gun jezelf een kijkje in jezelf, om te her-ontdekken hoe mooi je wérkelijk bent!

Wat super moedig en krachtig dat je op zoek durft te gaan naar hulp bij je probleem of een nieuwe aanpak van jouw leven. Want KRACHTIG is het! Hoewel een deel van de mensen om je heen, je misschien als zwak zal zien. Er wordt ons immers veelal geleerd om niet te “zeuren” en gewoon door te gaan.

Vind jij jezelf stiekem ook zwak omdat je een probleem hebt?

Ik kan je helpen daar verandering in aan te brengen, door samen met jou op zoek te gaan naar de oorsprong van je klacht. En het dáár – in de kern – diepgaand aan te pakken. Op een rustige en liefdevolle, maar ook zeker doortastende manier, leid ik je naar je gevoel; uit je hoofd, naar je hart. Een reis langs gebeurtenissen die voor beperkende overtuigingen, angsten en patronen hebben gezorgd. Door de emoties die daarbij opkomen niet weg te duwen (zoals we veelal gewend zijn te doen), maar er doorheen te gaan – ze te doorvoelen – lossen ze als vanzelf op. Dit geeft een intens gevoel van opluchting, vrijheid en lichter voelen. Je kunt er nog steeds aan denken, maar de negatieve lading is er af; je hebt er geen last meer van. Zo is er bewustzijn en ruimte ontstaan om op een andere manier naar je situatie te kijken.

Een fantastische mogelijkheid om je leven op een andere manier te gaan leven.

Een greep uit redenen waarom mensen bij me komen:

Gevoel van vast zitten – gevangen zitten in een sleur Lichamelijke klachten ( ook medisch onverklaarbare) Mentaal emotionele problemen Niet begrepen, gehoord, gezien voelen Altijd klaar staan voor een ander en jezelf daarbij vergeten Slapeloosheid Gedachten die maar blijven malen in je hoofd Angst en/of paniek aanvallen Niet lekker in je vel zitten Idee hebben dat het leven jou leeft ipv jij het leven

Voel je dat je mijn hulp kunt gebruiken, stuur me dan een bericht via email of telefoon/Whatsapp. Twijfel je of je met je klacht bij mij terecht kunt? Ook dan mag je me (vrijblijvend) een berichtje sturen of bellen, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Neem ook gerust een kijkje op mijn website voor de behandeling- en coachingsmogelijkheden.

Komende uit een gezin waar niet over gevoelens werd gesproken, liep ik rond 2010 compleet vast. Wist me geen raad met de gevoelens en emoties die steeds vaker op kwamen zetten. Ik ontdekte dat ik niet wist wie ik was, echt was, diep van binnen. Daar wilde ik graag verandering in en wist tegelijk ook dat ik daar hulp bij nodig had. Na Reiki 1 en 2 en de cursus Simple Touch en Simple Touch toepassingen, heb ik de MEE opleiding afgerond. Door de opleiding MEE-therapie (vanaf heden LET-therapie) leerde ik veel over mijzelf. En leerde ik hoe ik jou kan helpen om dat ook te ervaren. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd Luisterkind werker, Therapeutisch medium, Trance healing therapeut en paramedisch medium.

Diensten die Praktijk Stralend Licht aanbiedt:

- LET / MEE - Therapie; Dit is een combinatie van (krachtige) technieken, die ingezet kunnen worden voor meer balans op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. De behandeling is erop gericht jouw zelfgenezend vermogen aan te spreken waardoor je snel verandering zult merken. Door in het gevoel te gaan van een bepaald thema, kunnen we kijken welke emoties, overtuigingen, patronen of angsten er onder zitten.

- Access Consciousness Bars® ; Een mooie behandeling voor mensen die gestrest of gespannen zijn, veel piekeren, hinder ondervinden van o.a. ADD of ADHD, af willen van angst of trauma.Deze behandeling is een buitenkans voor jou om alles los te laten en heerlijk te ontspannen.

- Zielsafstemming; Het is een methode om op afstand contact te maken met een kind of een volwassene, om antwoorden op vragen te krijgen vanuit het onderbewuste. Eventueel kan direct in de energie een verandering worden doorgevoerd.

Het kan heel spannend zijn om je "bloot te geven" in een LET-sessie (voorheen MEE-sessie) - geloof me, ik weet er alles van. Inmiddels weet ik ook dat het super mooi is als je er wel aan toe durft te geven.

Misschien wil je eerst kennis komen maken voor een Access Consciousness Bars® of Reiki behandeling. Voel je welkom!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Stralend Licht uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Munsterstraat 16 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51628420.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Stralend Licht zijn o.a. :