Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach in Gaanderen

Gun je kind een Boost!

Over Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach

Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Als ouder zie je weer een onvoldoende van je kind in het studenteninformatiesysteem online. En je voelt de bui al hangen, want je kind komt chagrijnig en verdrietig thuis. Je hebt je kind zien zwoegen boven de stapels met boeken en je hebt meermaals geholpen met overhoringen. Het resultaat is uitgebleven, terwijl er zoveel energie in gestoken is en je kind positief gestemd was. Je raakt er moedeloos van, want je wil zo graag helpen, maar nu weet je het ook even niet meer. Je met liefde gezette kopjes thee en je opbeurende gesprekken helpen niet meer. Je wil gewoon dat het thuis weer gezellig is en dat niet steeds de spanning van het hele huiswerkgebeuren voelbaar is.

Herken je dit? - Je hebt alles uit de kast getrokken (lief, boos, gepraat, gedwongen en beloond), maar niets heeft geholpen je kind aan het leren te krijgen? - Ben je bang dat je kind het schooljaar niet haalt? - Ben je bang dat je kind niet overgaat en daardoor van zijn vrienden gescheiden wordt? Of zelfs niet naar zijn/haar vervolg opleiding kan doorstromen? - Maak je je zorgen over het zelfvertrouwen van je kind of de depressieve buien? - Wordt het steeds moeilijker je kind te motiveren om te leren?

Het gevolg: Jullie stevenen af op een schoolniveau dat niet past bij het intelligentieniveau van je kind, als resultaat wel veel gedoe thuis. Misschien wil je kind niet meer naar school en heeft zijn/haar zelfbeeld een dieptepunt bereikt. Hoe lang moet je kind nog zo doormodderen? Zelfredzaamheid is zeker belangrijk, maar je kind is aan het verdrinken. Gooi die reddingsboei, zo snel mogelijk nu het nog kan. Praktijk Boost kan je kind weer Leren Leren zodat het ervaart hoe leuk leren kan zijn.

Ik leer je kind leren. Met mijn ruime ervaring in het onderwijs en mijn basis als kindercoach heb ik goed zicht op de leerlijnen en de ontwikkeling van kinderen. Via verschillende trainingen (maar ook bijles op maat), help ik basisschoolleerlingen.

Trainingen: - Groepstraining: Ik leer leren. (Kan ook individueel gevolgd worden). - Training: Kernvisie. Voor kinderen die een voorkeur hebben om visueel/kinesthetisch te denken (beelddenken). - Training: Alle teksten de baas. Je kind leert teksten te overzien en lees strategie├źn toe te passen. - Training: Concentratie, Organiseren & Planning, ontwikkeld door Tea Adema.

Zie voor meer informatie aangaande de verschillende trainingen mijn website en zijn er nog vragen, schroom dan niet mij een berichtje te doen.

U kunt mij een vrijblijvend een bericht sturen via het contactformulier op mijn website of neem contact op via de contactgegevens. Ook via social media ben ik bereikbaar.

P.s. voor materiaal binnen de klassenorganisatie kun je ook terecht bij https://klaslokaal.nu


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Rijksweg 100 in Gaanderen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22479223.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Boost | Kinder- en Leercoach zijn o.a. :