Plaagdierbeheersing Esselink in Eefde

Plaagdierbeheersing Esselink | Professionele en persoonlijke benadering op het gebied van plaagdieren overlast en ongedierte bestrijding.

Over Plaagdierbeheersing Esselink

Plaagdierbeheersing Esselink valt onder de rubriek ongediertebestrijding in Zutphen.

Plaagdierbeheersing Esselink is een eenmanszaak die u een professionele en persoonlijke benadering kan garanderen op het gebied van plaagdieren overlast en ongedierte bestrijding. Plaagdierbeheersing Esselink is gecertificeerd Bestrijdings- Technicus (KAD). U kunt bij Plaagdierbeheersing Esselink terecht met al uw overlast en problemen wat betreft ongedierte en plaagdieren. Plaagdierbeheersing Esselink denkt graag met u mee wat betreft de oorzaak en de wering van het probleem.

Tegen ongedierte en plaagdieren die overlast veroorzaken wordt eerst een preventieve oplossing gezocht. Plaagdierbeheersing Esselink geeft goed advies alvorens er een eventuele verantwoorde bestrijding plaats vindt.

Een paar simpele voorbeelden van dieren of ongedierte die overlast kunnen veroorzaken zijn onder andere:

- Ratten

- Muizen

- Papiervisjes

- Houtwormen

- Kakkerlakken

Sommigen zijn zelfs schadelijk voor de gezondheid voor u en uw huisdier.

Als u overlast heeft van ongedierte twijfel dat niet en neem zo snel mogelijk contact op. Plaagdierbeheersing Esselink maakt graag een afspraak om uw problemen met ongedierte of plaagdieren te bestrijden.

Preventie en bestrijding doet Plaagdierbeheersing Esselink van onder andere:

- Wespennesten

- Muizen/ratten

- Steenmarters

- Kakkerlakken

- Papiervisjes

- Vlooien

- Mieren

- Houtaantastende insecten en schimmels

Voor een prijsopgave voor het bestrijden van een wespennest kunt u het beste direct contact opnemen met Plaagdierbeheersing Esselink. Mocht het nest binnen hetzelfde seizoen op dezelfde plek terugkeren? Dan komt Plaagdierbeheersing Esselink kosteloos nog een keer.

Omdat de steenmarter een beschermde diersoort is, kan in verband met de zoogtijd en de jongen geen weringsmaatregelen getroffen worden in de maanden maart, april, mei en juni.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Plaagdierbeheersing Esselink uit de rubriek ongediertebestrijding uit Zutphen is gevestigd aan de Zutphenseweg 84 in Eefde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53312004.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij Plaagdierbeheersing Esselink zijn o.a. :