Peter Vooren toegepast psycholoog in Doetinchem

Peter Vooren | Pas psychologie toe om meer uit jezelf te halen, goed om te gaan met je valkuilen en je sterke kanten zodat je sterk staat in een leven om van te houden.

Over Peter Vooren toegepast psycholoog

Peter Vooren toegepast psycholoog valt onder de rubriek psycholoog in Zutphen.

Peter Vooren begeleidt mensen bij een vraagstuk in hun ontwikkeling. In het bijzonder houdt hij veelal bezig met de hoofdvraag: hoe haal ik meer uit mijn leven door mijn persoonlijk functioneren te verbeteren?

Bij coaching met Peter Vooren gaan jullie samen aan de slag om een ontwikkeling te maken. Eerst je wordt je route van de huidige situatie naar de gewenste situatie in kaart gebracht. In tegenstelling tot een gezondheids- of klinisch psycholoog verricht Peter Vooren geen psychodiagnostiek. Peter Vooren verleent dus geen zorg. Wel hulp op basis van een coachvragen. Peter Vooren gebruikt de psychologie, coachtechnieken en zijn praktijk ervaring om een coachplan in te vullen.

Peter Vooren biedt zijn begeleiding blenden aan, dat betekent dat jullie face-to-face gesprekken combineren met e-coaching. Jullie starten met een persoonlijke kennismaking, bij mogelijkheid niet online, en vervolgen de begeleiding online. Daarbij wordt gebruik gemaakt van videocalls, tekstberichten en oefeningen.

Peter Vooren biedt onder andere deze diensten aan:

- 1-op-1 traject op maat

- Begeleid programma

- Onbegeleid programma

Een online programma van Peter Vooren is "Uit de Rats: Rust in je kop, je lijf en je leven, in dit intensief programma van 8 weken begeleidt Peter Vooren jou in 16 sessies.

Loop je al een tijd rond met klachten zoals somberheid, vermoeidheid, onzekerheid of spanningsklachten? En wil je er nu wat aan doen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Start met de download van de handige tool: het Uit de Rats Canvas. Na het volgen van de videotraining en invullen van het canvast, zie je direct wat je wel (en vooral wat je niet) moet doen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Peter Vooren toegepast psycholoog uit de rubriek psycholoog uit Zutphen is gevestigd aan de Begoniasstraat 54 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24665439.

Diensten en producten voor psycholoog

Trefwoorden die horen bij Peter Vooren toegepast psycholoog zijn o.a. :