Personall Fit in Zutphen

Personall Fit: Professionele sportstudio.

Over Personall Fit

Personall Fit valt onder de rubriek coaching uit Zutphen.

Wij van Personall Fit in Zutphen geloven in de kracht van de kleinschaligheid en focussen hierdoor op kwaliteit en resultaat. We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Small Group Training en Outdoor (Bootcamp) training.

U wilt graag gaan sporten maar u wilt graag begeleiding tijdens het sporten? Maak dan nu kennis met onze personal trainers. Met onze bevlogen personal trainers gaat u tot het uiterste. Samen zult u meer resultaat bereiken in minder tijd. Effectief, grensverleggend en persoonlijk.

Personall fit is opgericht door Lars Timmer en Roelof van de Belt. Beide zijn ervaren trainers hebben in hun carrière honderden mensen laten zien/ervaren dat sporten leuk, effectief en verslavend kan zijn. Wij geloven in de kracht van aandacht en kwaliteit.

Heeft u wellicht interesse in een gezondere lifestyle? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op onze website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Personall Fit uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Deventerachterpad in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34231386.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Personall Fit zijn o.a. :