Perfect Body Fitness in Zutphen

Perfect Body Fitness: Fitnesscentrum met een hart.

Over Perfect Body Fitness

Perfect Body Fitness valt onder de rubriek sportschool uit Zutphen.

Bij sportschool Perfect Body Fitness in Zutphen geloven we in echte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met echte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat.

Wij bieden verschillende sportlessen aan. Op de dinsdag bieden wij onze Functional training groep, op maandag en woensdag onze Fight fit trainingsprogramma en op vrijdag de Pilates trainingsmethode. Uiteraard kun je ook met een abonnement je eigen plan trekken. Je kunt bij ons al onbeperkt trainen voor 35,- euro per maand. Vraag eens naar de mogelijkheden hierin. Wij bieden graag advies op maat aan.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze eigen website. Heb je een vraag aan ons? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen of bij ons langskomen. Wij helpen je graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Perfect Body Fitness uit de rubriek sportschool uit Zutphen is gevestigd aan de Van Hallstraat 30 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0575-514773.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Perfect Body Fitness zijn o.a. :