People 2 Move in Zutphen

People 2 Move: Laat mensen stralen!

Over People 2 Move

People 2 Move valt onder de rubriek coaching uit Zutphen.

Het gezicht achter People 2 Move is Bianca Procée. Naast persoonlijke coaching, coacht People 2 Move ook teams en geeft zij workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

People 2 Move werkt zowel voor organisaties als voor individuen. Bianca is een goedlachse, prikkelende, dynamisch en uitdagende coach. Tijdens het traject zal Bianca een respectvolle wijze en confronterende stijl hanteren.

Bianca is een coach voor zingeving, authenticiteit en vrijheid in leven en werk. Het doel van People 2 Move is dat u zich weer vrij kunt voelen, authentiek en gelukkig kunt zijn.

Naast coaching en workshops biedt People 2 Move ook teambegeleiding aan. Dit doet People 2 Move door middel van verandertrajecten en teambuiling trajecten. Bianca is als coach gevormd door haar eigen levenspad. Door haar eigen ervaring kan Bianca u ook goed begeleiden.

Op de website http://www.people2move.nl ziet u meer informatie staan. Vragen? Neemt u dan contact op met People 2 Move.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

People 2 Move uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Deventerweg 149 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51813571.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij People 2 Move zijn o.a. :