mijnTafel Zutphen in Zutphen

mijnTafel Zutphen

Over mijnTafel Zutphen

mijnTafel Zutphen valt onder de rubriek verhuur uit Zutphen.

Welkom mijnTafel Zutphen,

Wij zijn een particuliere onderneming naar Fins voorbeeld. Dit concept is een vrijmarkt waar je dus zelf niet hoeft te zijn om je spullen te verkopen) bestaat in Finland al meer dan 20 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur.

mijnTafel wil mensen in Nederland ook de mogelijkheid bieden hun nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte spullen te kopen en te verkopen. in een lichte en ruime winkel. Je huurt in een van de mijnTafel-vestigingen een tafel (al vanaf één week), bepaalt zelf de verkoopprijs, etaleert je spullen op de tafel en wij verkopen deze voor jou. Wekelijks krijg je de volledige opbrengst van jouw verkochte spullen uitbetaald.

Klanten vinden in onze vestigingen een uitgebreid en steeds wisselend aanbod van nieuwe en tweedehandse spullen, maar ook eigen creaties van kunstenaars en creatievelingen.

Er zijn pashokjes, een grote kinderhoek en een koffietafel. Winkelen bij mijnTafel wordt zo een prettige beleving voor iedereen!

mijnTafel streeft ernaar een groene en sociale onderneming te zijn: we bevorderen het hergebruik en recycling van spullen en dragen zo bij aan de ontlasting van het milieu. Onze tafels worden in een sociale werkvoorziening gemaakt en met de opbrengst van gedoneerde spullen, steunen we goede doelen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

mijnTafel Zutphen uit de rubriek verhuur uit Zutphen is gevestigd aan de Donkeresteeg 5 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22224812.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij mijnTafel Zutphen zijn o.a. :