Meubelstoffeerderij Alexander in Apeldoorn

Meer dan 75 jaar ervaring in stofferen, restaureren en repareren van uw meubelen!

Over Meubelstoffeerderij Alexander

Meubelstoffeerderij Alexander valt onder de rubriek stoffeerder in Zutphen.

Alexander Brink is de drijvende kracht achter Meubelstoffeerderij Alexander. Het begon allemaal met de grote droom van grootvader Alexander. Alexander vestigde meer dan 75 jaar geleden zijn onderneming aan de langeweg in Apeldoorn. In al deze jaren heeft hij met veel passie en inzet het bedrijf geleid. Deze passie is nog steeds terug te vinden aan de langeweg, waar inmiddels zijn kleinzoon Alexander het bedrijf leidt. De stoffeerderij is een echt en authentiek familiebedrijf.

Meer dan 75 jaar ervaring in stofferen, restaureren en repareren van uw meubelen. Dit doen we ieder dag opnieuw met veel passie voor het vak. Alexander hecht veel waarde aan kwaliteit, service en persoonlijk contact.

U kunt bij ons kiezen uit meer dan 600 verschillende soorten stoffen. Wij hebben zeer veel prachtige klassieke en moderne stofsoorten op voorraad – ook leer! Naast het herstellen van uw meubelen kunnen wij ook antiek, kisten, kabinetten, en kasten kasten repareren. Houtworm problemen? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u oplossen.

Naast het stofferen kunnen wij ook al uw meubels restaureren en renoveren. Ons atelier is gespecialiseerd in restauraties.

Doorgezakte banken, fauteuils, kussens veerloos, leeg- of uitgezakt? Wij proberen u binnen 48 uur te verhelpen van uw klachten d.m.v. de vullingen aan uw houding aan te passen en u zo te voorzien van perfect zitcomfort.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-5762223.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij Meubelstoffeerderij Alexander zijn o.a. :