Li Qi Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen en Massages in Zutphen

Li Qi Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen en Massages uit Zutphen heeft geen profiel.

Wat doet Li Qi Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen en Massages in Zutphen

Li Qi Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen en Massages is een massage uit Zutphen. Men is gevestigd aan de Zweedsestraat 1 - 9. Het telefoonnummer van Li Qi Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen en Massages in Zutphen is 06-51923328.

Is Li Qi Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen en Massages in Zutphen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zutphenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Li Qi Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen en Massages in Zutphen valt onder de rubriek massage. Een massage uit Zutphen levert onder andere :

Ik nodig je uit om je hoofd meer rust te geven en terug te komen in je lijf. Samen een nieuwe route te plannen naar de doelen die je voor ogen hebt. Een persoonlijke aanpak door te kijken naar leefwijze, voeding en omgevingsfactoren om de disbalans op te sporen. Een holistische benadering te omarmen, waarmee we de klacht en de oorzaak kunnen behandelen. Deze moderne tijd is een enorme uitdaging voor ons lichaam, mede omdat we de verbinding kwijt raken en de boodschappen van ons lichaam dan missen. De Oosterse Geneeswijzen helpen mij steeds meer om een vertaalslag te maken van symptoom naar oplossing. De klacht zelf verteld vaak al een verhaal over de reis die is afgelegd. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • 't Fakkeltje

  Voor mooie kaarsen en meer....... Trefwoorden van 't Fakkeltje : Vingerreflexologie, Touch for Health, Ismakogie, Steenoplegging, Breussmassage, edelstenen en mineralen, Stoelmassage, kaarsen van bijenwas.

  tel. 0575-518608, Korte Beukerstraat 13, 7201KP in Zutphen

  Meer over 't Fakkeltje contact website

 • Ellen Bults Massage

  Ellen Bults Massage: Professionele massages.. Trefwoorden van Ellen Bults Massage : ontspanningsmassage, triggerpoint massage, bindweefselmassage, borstweefsel behandeling, Vlow behandeling, lomi lomi massage, hotstone massage, warmwaterkussen massage, lymfedrainage massage, chinflex behandeling, holistic pulsing behandeling, metamorfose massage, zwangerschapsmassage, cursus babymassage, .

  tel. 06-26491966, Marsweg 9, 7215 LA in Joppe

  Meer over Ellen Bults Massage contact website