Lewis Coaching in De Steeg

Welkom bij Lewis Coaching

Over Lewis Coaching

Lewis Coaching valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Dhr. Edsel Lewis is de drijvende kracht achter Lewis Coaching.

Mijn coachstijl is het best te omschrijven als intensieve aandacht gecombineerd met luchtigheid en gepaste humor. Als coach begeleid ik jou langs de zijlijn terwijl je zelf het voortouw neemt. Ik geef geen oplossingen of antwoorden – want die heb je al zelf in je. Ik luister zonder oordeel, deel mijn observaties en waarnemingen en daag je uit als dat nodig blijkt. In mijn aanpak staat de hulpvraag centraal en is grotendeels gericht op het vergroten van persoonlijk inzicht.

De diensten die Lewis Coaching aanbiedt zijn:

- Coaching

- Loopbaan coaching

- Externe vertrouwenspersoon

Als coach kan ik jou begeleiden om de juiste balans terug te vinden. Jouw verhaal en persoonlijkheid zijn altijd de leidende factor en jij bent de regisseur van je eigen coach proces. Mijn uitgangspunt is namelijk dat iedereen zijn eigen antwoorden kan vinden, de juiste vragen moeten alleen gesteld worden! Antwoorden geven rust en overtuiging en richting aan de vaak moeilijke keuzes die wij als mensen moeten maken op heel uiteenlopende vlakken.

Ontwikkeling is een voortdurend proces en hoe dat proces verloopt is afhankelijk van de aandacht en tijd dat hieraan wordt besteed. Door bewust te zijn van het belang van persoonlijke ontwikkeling kan je bijdragen aan bijvoorbeeld jouw eigen geluk, zelfvertrouwen, werkplezier, vitaliteit en daarmee de kwaliteit van jouw eigen leven.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27243829.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lewis Coaching zijn o.a. :