Levenskunst Zijnsoriëntatie in Zutphen

Leren oriënteren op Zijn is kiezen voor geluk!

Over Levenskunst Zijnsoriëntatie

Levenskunst Zijnsoriëntatie valt onder de rubriek geneeskunde in Zutphen.

Zit u niet zo goed in uw vel? Bent u niet goed meer in balans? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mijn naam is Suzanna van Boxem, het gezicht achter "Praktijk voor Zijnsoriëntatie"

Wij vinden het erg belangrijk om de mensen mee te geven dat onze aard vrij, open en liefdevol is, helaas maken we hier echter te weinig contact mee en wij willen u juist laten zien dat het niet moeilijk is om je ware aard weer meer op de voorgrond te laten treden.

Cursus 'Gezonde Zelfliefde'

In deze cursus van acht dagdelen leert u het verschil te kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en daarnaast willen kennis maken met de Zijnsgeorienteerde visie en werkwijze. Op de website vindt u meer informatie over deze interessante en leerzame cursus.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Levenskunst Zijnsoriëntatie uit de rubriek geneeskunde uit Zutphen is gevestigd aan de Hamersplaats 20 in zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0575-785349.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Levenskunst Zijnsoriëntatie zijn o.a. :