Lea Adriaans Coaching & Training in Zutphen

Lea Adriaans Coaching & Training | Veerkracht en groei bij verandering en verlies.

Over Lea Adriaans Coaching & Training

Lea Adriaans Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Lea Adriaans Coaching & Training biedt coaching gericht op veerkracht en groei bij verandering en verlies in leven en werksituaties.

Je kunt het leven niet naar je hand zetten, maar wel leren omgaan met wat zich aandient. Je moet eerst loslaten en afscheid nemen voordat je het nieuwe in je leven welkom kunt heten. Lea Adriaans helpt je verbinding te maken met je veerkracht en eigen regie na een ontregelende levenservaring of verlies.

Kan jij moeilijk je weg vinden in een veranderde situatie? Merk je dat een ingrijpende gebeurtenis of verlies aandacht blijft vragen of is er sprake van een stapeling van verliezen? Heb je last van schaamte- of schuldgevoelens over een beslissing die hebt genomen? Ben jij jezelf kwijtgeraakt in het zorgen voor een ander? Ben jij je constant aan het bewijzen en uitgeput in een burn-out terechtgekomen? Lea Adriaans Coaching & Training helpt jou een persoonlijk antwoord te vinden op wat jij nu nodig hebt. Zodat jij weer de balans, rust en zin in het leven krijgt.

Verlies en werk: Als werk je leven is kan het voelen alsof je leven in duigen valt bij ontslag of verandering van functie. Wie ben jij zonder je baan, bedrijf of functie? Welke impact heeft deze verandering op je gezin, je relatie, inkomsten etc.? Lea helpt jou door met een andere blik te kijken naar je (werk)verleden en nieuwe passende keuzes te maken.

Wandelcoaching: Bij Lea Adriaans Coaching & Training kunnen de coachgesprekken ook plaatsvinden in de vrije natuur. Het heeft een helende werking als je letterlijk in beweging komt. Afhankelijk van de vraag/behoeft kan zowel een losse wandeling worden geregeld als dat het onderdeel uitmaakt van een traject.

Spelend(er) wijs: het verhaal van de held. Met archetypische kaarten onderzoeken we een levens- of loopbaanvraag waar jij een antwoord op zoekt. Zit je vast, blijf je in cirkeltjes denken dan kun je al met één sessie weer beweging krijgen. De kaarten nodigen uit tot een heel nieuw perspectief. Het zogenaamde verborgen tafereel. En dat kan, met de juiste begeleiding, verrassende nieuwe inzichten opleveren! En is leuk bovendien!

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website www.leaadriaans.nl . U kunt ook contact opnemen via info@leaadriaans.nl of T 06 52890877.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lea Adriaans Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de van Essenstraat 111 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52890877.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lea Adriaans Coaching & Training zijn o.a. :