Lea Adriaans Coaching & Training in Zutphen

Lea Adriaans Coaching & Training | Veerkracht en groei bij verandering en verlies.

Over Lea Adriaans Coaching & Training

Lea Adriaans Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Lea Adriaans Coaching & Training: veerkracht en groei bij tegenslag en verlies.

Alle veranderingen brengen verliezen met zich mee, zoals alle verliezen veranderingen eisen.

Het leven is een reis tussen geboorte en dood. Onderweg krijg je te maken met vreugde en verdriet, met verwelkomen en afscheid nemen, met vallen en opstaan. Je wordt steeds opnieuw uitgedaagd om los te laten, te groeien door je opnieuw te verbinden en je eigen pad te gaan.

Deze weg is niet altijd makkelijk en kan pijn en verdriet doen. Het kan je bewust maken van wat werkelijk van waarde voor je is en je uitdagen om verantwoording te nemen voor jezelf, je leven en de keuzes die je vervolgens maakt.

Verdriet vraagt wel om erkenning en stilstaan bij wat er is, zien, voelen en liefdevol omarmen. Pas dan kan er beweging komen in dat wat je nu blokkeert. Verdriet dat niet wordt doorleefd en doorvoeld krijgt namelijk andere verschijningsvormen zoals een burnout. Het blijft van invloed op je leven, je relaties, je werk of je gezondheid.

Als je jezelf hierin herkent: * Je slaapt slecht, piekert veel en bent gespannen door het verlies van baan, toekomstdroom, gezondheid, dierbare …. * Je vindt het moeilijk om een nieuwe situatie te accepteren * Hoe het van binnen bij je voelt komt niet overeen met wat je aan de buitenwereld laat zien en dat knelt steeds meer * Je voelt je eenzaam, hebt het gevoel er niet echt bij te horen * Je hebt niet geleerd je emoties te (h)erkennen, benoemen, gehoord of gezien te worden daarin * En je wilt meer rust, balans en inzicht in je levensverhaal, zodat je je lichter en vrijer kunt voelen

Dan kan ik je helpen en ondersteunen: * Door zonder oordeel en met echte aandacht naar je te luisteren * Door bewustwording te creëren op wat je gevormd heeft en wat je ankers zijn * Door samen te onderzoeken welke overtuigingen er aan ten grondslag liggen en welk effect dat heeft op je emoties, gedrag, lichaam en ziel

Hierdoor kun je de verbinding met je ware zelf herstellen en ervaar je meer rust, acceptatie, lichtheid en helderheid over wat NU passende keuzes voor je zijn.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een ‘zwaar’ onderwerp met lichtheid te benaderen. Naast de verlies- of transitiecirkel maak ik gebruik van diverse systemische, intuïtieve en lichaamsgerichte werkvormen.

Een kennismakingsgesprek is gratis. T 06 52 89 08 77 of info@leaadriaans.nl. Kijk voor meer informatie op mijn website www.leaadriaans.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lea Adriaans Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de van Essenstraat 111 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52890877.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lea Adriaans Coaching & Training zijn o.a. :