Koster Meubels in Zutphen

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren !!!

Over Koster Meubels

Koster Meubels valt onder de rubriek meubels in Zutphen.

Kosters Meubels is gespecialiseerd in maatwerk kasten, salontafels, eettafels, tuinmeubelen, horeca en winkel inrichting, terras afscheidingen en (verrijdbare) plantenbakken.

U kunt het zo gek niet bedenken of zij kunnen het voor u realiseren.

Vakmanschap, Precisie, Passie en een Persoonlijke aanpak zijn de sterke punten van Kosters Meubels. De nadruk ligt op de perfecte afwerking en oog voor detail met als resultaat unieke en eigentijdse meubelen gemaakt met het enthousiasme en de aandacht zoals vroeger.

Zij werken met diverse houtsoorten waaronder steigerhout, grenen, vuren, eiken en teak. Met uw idee├źn en wensen en hun ervaring komen ze samen tot een uniek ontwerp. Op uw verzoek komen zij gratis en vrijblijvend bij u thuis om de diverse mogelijkheden voor een uniek ontwerp te bespreken.

U bent verzekerd van een passend, uniek meubel met behoud van kwaliteit!!!

Bij Koster Meubels kunt u werkelijk van alles tegen komen op het gebied van Landelijk wonen. Hun ruime assortiment bestaat uit: Meubels op maat, Antiek, Brocante, Woon-/Tuindecoraties, Verzamelstukken, Nieuwe meubels, 2e hands meubels, Oude rommeltjes en Snuisterijen. Kunt u geen keuze maken uit de uitgebreide collectie? Dan maken ze graag uw ontwerp op maat, u heeft de volledige keuze over alle aspecten, houtsoort, afmetingen, blad dikte, behandeling, robuust en stoer of juist heel elegant? Alles is mogelijk als u uw ontwerp op maat laat maken door Koster meubels.

Bent u toe aan een nieuw interieur maar is uw huidige nog in goede staat, heeft u mooie verzamelstukken waar u vanaf wilt of is uw zolder overvol en weet u niet wat u er mee aan moet? Zij kopen ook meubels in. U kunt Koster meubels een email sturen met daarin een foto van uw huidige meubulair of u kunt een afspraak maken. Zij komen dan bij u langs of u kunt bij hen in de showroom/werkplaats langs komen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Koster Meubels uit de rubriek meubels uit Zutphen is gevestigd aan de Govert Flinckstraat 3 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24573787.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Koster Meubels zijn o.a. :