KATHA-ROS coaching & counseling in Halle

Het innerlijke kompas!

Over KATHA-ROS coaching & counseling

KATHA-ROS coaching & counseling valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Soms lopen dingen niet zoals u graag zou willen, dit kan komen door stress maar ook door bijvoorbeeld een traumatische ervaring. Bij KATHA-ROS coaching & counseling help ik u graag weer op de goede weg.

Indien gewenst kan de therapie worden uitgebreid door het paard in te zetten tijdens de coachingsessie, alles gebeurt verder op de grond en vanaf de grond kan er gewerkt worden aan bepaalde doelen. Het is zeker niet nodig om ervaring te hebben met paarden.

Specialisaties;

* Trauma en PTSS

* Stress & Burn-out preventie

* HSP

* Ruiter coaching

* Relaties

* Persoonlijke ontwikkeling

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Wim R. donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

“"Ik heb vele trainingen gevolgd, assertiviteit cursus, 50+cursus, Mindfulness enz enz maar dat zakt zo weer weg. Deze vorm van coaching blijft toch langer hangen en geeft meer de werkelijkheid aan van het huidige hier en nu. Mijn burn-outklachten gingen niet weg en zo kwam ik bij Katrien. Ik heb leren inzien dat ik het zelf moet doen. Dat vind ik zeer moeilijk. Bij een ander lijkt het altijd sneller te gaan. Katrien is een goede coach, niet te theoretisch maar gewoon doen en zeggen waar het op staat. Goed, prettig en recht voor zijn raap, geen doekjes eromheen. Ik vond het wel lastig om geconfronteerd te worden met de werkelijkheid. De inzet van de paarden is wel heel apart. Ze geven precies aan hoe je je zelf voelt op dat moment. Ik werd er rustiger van.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Joyce M. donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

“Ik wilde beter bij mijn gevoel komen en van daaruit keuzes kunnen maken. Keuzes maken vanuit mijzelf en niet meer vanuit de rol van moeder of wat anderen van mij verwachten. De paarden zijn in staat om je gevoel naar boven te brengen. Soms kun je daar zelf niet bij of ben je jezelf niet bewust van iets wat de paarden wel kunnen “vertellen”. Zij kunnen je laten aarden. De coachruimte was knus en voelde veilig. Buiten is er genoeg ruimte voor de sessies met de paarden. Het coachtraject heeft mij geholpen om weer in mijn kracht te komen en heb ik een stuk balans in mijzelf gevonden. Ik weet weer waar ik gelukkig van wordt en waar mijn sterke en minder sterke punten liggen. Hierdoor kan ik (ook) in mijn werk de juiste keuzes maken. Het heeft mij absoluut een laatste duw in de goede richting gegeven.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

J.S. donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

“De directe aanleiding voor mijn komst was dat we op relationeel gebied een heftige periode doormaakten, waar we begeleiding bij konden gebruiken. Zeker omdat er een baby onderweg is. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten van deze vorm van coaching. Ik vond het echt een heel fijn intake gesprek waarbij zowel ik als mijn vriendin aanwezig waren. Tijdens dit gesprek werd direct duidelijk hoe we vanaf dat moment verder zouden gaan. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn eigen rol in het geheel, mijn overlevingsmechanismes en waar deze overlevingsmechanismes vandaan komen. Ook heb ik handvatten gekregen om geaard te blijven en niet mee te gaan iebelen met mijn partner. Ik ben echt heel tevreden en blij dat Katrien mijn coach is. Het feit dat Katrien zowel mij als mijn vriendin coacht, heeft wat mij betreft echt een toegevoegde waarde. Ze is objectief en kan zich goed verplaatsen in ons allebei. Ook kent ze onze valkuilen. Katrien heeft mij meer inzicht gegeven waarom ik iets doe. Bij de paarden in de wei staan, vind ik elke keer weer heel bijzonder. De paarden laten altijd goed zien wat er speelt, echt een toegevoegde waarde aan het coachen. Ik heb eerder twee paardencoachsessies gehad, maar die zijn niet te vergelijken met de huidige coaching die ik bij Katha-ros krijg. Hier krijg ik echt het idee dat ik bij de kern kom van wat er speelt.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

KATHA-ROS coaching & counseling uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Fortstraat 9 in Halle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28435858.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KATHA-ROS coaching & counseling zijn o.a. :

Nieuws van KATHA-ROS coaching & counseling in Halle

De juiste omstandigheden ........... die creëer jezelf!

De juiste omstandigheden ........... die creëer jezelf!

Als coach, trainer of therapeut breng je als eerste jezelf in als tool bij het begeleiden van cliënten. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, is dan ook wel op zijn plaats.