Iska Praktijk voor Mens & Muziek in Zutphen

Iska Praktijk voor Mens & Muziek uit Zutphen heeft geen profiel.

Wat doet Iska Praktijk voor Mens & Muziek in Zutphen

Iska Praktijk voor Mens & Muziek is een coaching uit Zutphen. Men is gevestigd aan de IJsselkade 8. Het telefoonnummer van Iska Praktijk voor Mens & Muziek in Zutphen is 06-18287234.

Is Iska Praktijk voor Mens & Muziek in Zutphen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zutphenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Iska Praktijk voor Mens & Muziek in Zutphen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Zutphen levert onder andere :

Als ouder zijnde wilt u uiteraard het beste voor uw kind, helaas kunnen kinderen ook met zichzelf in de knel komen. Dit kan door invloeden van buitenaf maar ook door bepaalde situaties in het gezinsleven of op school. Het is voor een kind heel belangrijk om dan iemand te hebben die naar hem en/of haar luistert. Wanneer u merkt dat uw kind dreigt vast te lopen en u het zelf ook niet meer weet hoe u het moet aanpakken, biedt counseling een goede ondersteuning voor ouder en kind. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Rezonans

  Rezonans: Bezinningscentrum.. Trefwoorden van Rezonans : retraites, groepsaccommodatie, bezinningscentrum, Egypte reizen, holistisch welzijnscentrum, spirituele workshops, creatieve workshops, retraite dagarrangement, retraite verblijfsarrangement, vakantieverblijf, B&B overnachting, appartement huren, vergaderlocatie huren, fietsarrangement, wandelarrangement, natuurcamping, .

  tel. 06-51257921, Oude Borculoseweg 12, 7231PR in Warnsveld

  Meer over Rezonans contact website

 • STC Trainingen

  STC Trainingen is gevestigd in Zutphen en biedt diverse trainingen en coaching aan.. Trefwoorden van STC Trainingen : klantgerichte training, teambuilding trainingen, communicatie trainingen, beter verkopen trainingen, individuele coaching, bedrijfstrainingen, prestatie trainingen, bedrijfscoaching, .

  tel. 06-46733590, Ien Dalessingel 191, 7207LD in Zutphen

  Meer over STC Trainingen contact website