Ik Heb Zelfvertrouwen in Deventer

Leven | Leiding nemen | Ondernemen

Over Ik Heb Zelfvertrouwen

Ik Heb Zelfvertrouwen valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Mariët van den Munckhof is een vragensteller, luisteraar, oplossingen-zoeker en oprichter van ‘Ik heb zelfvertrouwen’. Ze helpt leiders en ondernemers verder. Bied inzicht, zelfvertrouwen en oplossingen. Dat doet ze door samen authentiek leiderschap te ontwikkelen en uit te voeren. Leiding nemen over je eigen leven en in je werk. En daarin trouw blijven aan jezelf. Ze is zacht en warm, confronterend en prikkelend. Ze ga niet voor ‘fake it ‘till you make it’. Ze neemt je stap voor stap mee op de reis naar authentiek leiderschap. Totdat je jezelf goed kent. Je eigen keuzes durft te maken. En overeind blijft bij wat je onderweg tegenkomt. Omdat je trouw blijft aan jezelf. Tijdens het traject zul je merken dat er regelmatig wordt gelachen. Gezonde humor zorgt je om dingen in perspectief te zien. Daardoor komt er ruimte voor oplossingen. Bovendien ben Mariët gewoon een blij, positief mens.

Ben je op zoek naar een professionele, ervaren coach die je kan begeleiden en helpen bij een uitdaging in je werk- of privéleven? Dan ben je aan het juiste adres bij Ik Heb Zelfvertrouwen.nl.

Aanbod bij Ik Heb Zelfvertrouwen: - Persoonlijke Ontwikkeling - Coaching leidinggevende - Coaching ondernemer - Coaching professional - Leiderschapstrainingen

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je mag ook altijd even bellen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ik Heb Zelfvertrouwen uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Dudokstraat 26 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30004539.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ik Heb Zelfvertrouwen zijn o.a. :