Het Vergeten Goud in Brummen

Welkom bij| Het Vergeten Goud

Over Het Vergeten Goud

Het Vergeten Goud valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Het gezicht achter Het Vergeten Goud is mevrouw Anneke de Waal. Dat het leven simpel en hoogwaardig kan zijn dat is gesneden koek voor haar. Ik wil graag in jouw leven een stukje euforie terug brengen.

Zit je niet goed en lekker in je vel? Of heb je last van emotionele blokkades en weinig plezier in het leven? Wil je graag bewuste stappen zetten, maar weet je alleen niet hoe? Kijk dan niet verder, je bent aan het juiste adres bij Het Vergeten Goud. Ik wil dat je je welkom voelt, zodat we samen aan de slag kunnen gaan.

Wil je graag een nieuwe speelse hobby aangaan? Door te koken met een knipoog. Maak dan eens kennis met mijn keuken waarin ik aan de slag ga met wat ik in de natuur vind en pluk, zoals de mooiste kruiden. Om erachter te komen welke kruiden jou, door te proeven, wat voor energie het jou geeft. Hierdoor komen je smaakpupillen tot leven en je proeft puur natuur en heerlijke smaken.

Leer om gezond, energiek en bewust te zijn. Met heel veel plezier en geef een liefdevolle knipoog naar alles wat leeft om jouw belangrijke, waardevolle lichaam een enorme impuls te geven.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Vergeten Goud uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Savornim loomanstraat 16 in Brummen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0616489017.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het Vergeten Goud zijn o.a. :