Het Ooievaarsnest | Schnitzellcafé - Catering - Partyservice - Eetcafé in Warnsveld

Met hard werken en veel enthousiasme hebben we met ons bedrijf een goede naam opgebouwd in de omgeving.

Over Het Ooievaarsnest | Schnitzellcafé - Catering - Partyservice - Eetcafé

Het Ooievaarsnest | Schnitzellcafé - Catering - Partyservice - Eetcafé valt onder de rubriek catering uit Zutphen.

Op 2 Februari 2015 hebben wij de sleutel van eet-, schnitzelrestaurant en café ’t Ooievaarsnest aan de Lochemseweg 16 in Warnsveld gekregen. Na een intensieve tijd van verbouwen restylen en inrichten zijn we zover dat we onze deuren kunnen openen.

Wat bieden wij: ’t Ooievaarsnest maakt haar naam waar voor haar gasten door de plek (rust, ruimte en natuur), de uitstraling (warmte, gezelligheid) en de prijzen betaalbaar te houden van de dranken en het eten. We werken tevens met streekproducten uit de omgeving. Achterhoekse gastvrijheid willen we u bieden, een warm welkom in de richting van onze gasten.

We hebben een gezellige, sfeervolle inrichting en voor mooie dagen en avonden een zonnig, aangenaam terras aan de voor en zijkant van ons pand. Gecombineerd met de bijzondere ligging in het mooie landschap, met een keur aan wandel- en fietsroutes zoals De Berkelroute.

Ons eetcafé is een café waar velen zich thuis zullen voelen, zelfs de kleinste gasten in ons speelbos. Wij bieden een heerlijke lunch en een gevarieerde schnitzel kaart, maar ook koffie met gebak kan genuttigd worden.

Het Ooievaarsnest verzorgt tevens uw catering in regio Brummen, Zutphen, Gelderland.

Bedrijfslunch of receptie regelen? Een familiedag aan het organiseren? Vrijgezellenfeest voor de deur? Hulp nodig bij de organisatie? Of dit nu een jubileum is of een groot buurtfeest, Het Ooievaarsnest helpt u graag mee en verzorgt de gehele dag op locatie naar wenst de catering. Een ware culinaire beleving voor ieders budget.

Kijk voor meer info op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Ooievaarsnest | Schnitzellcafé - Catering - Partyservice - Eetcafé uit de rubriek catering uit Zutphen is gevestigd aan de Lochemseweg 16 in Warnsveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0575-566243.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Het Ooievaarsnest | Schnitzellcafé - Catering - Partyservice - Eetcafé zijn o.a. :

Nieuws van Het Ooievaarsnest | Schnitzellcafé - Catering - Partyservice - Eetcafé in Warnsveld

café ’t Ooievaarsnest

café ’t Ooievaarsnest

Het café ’t van de Ooievaarsnest

Uit eten met de kerst

Uit eten met de kerst

Uit eten met de kerst

Eetcafé ’t ooievaarsnest Organiseert  Warkens Oogstfeest.

Eetcafé ’t ooievaarsnest Organiseert Warkens Oogstfeest.

Op 17 en 18 Oktober organiseren wij met een aantal vrijwilligers een gezellig weekeind ter ere van het binnen halen van de Oogst.