Hausdörfer-Instituut Voor Natuurlijk Spreken in Zutphen

Hausdörfer-instituut maakt je vrij van stotteren!

Over Hausdörfer-Instituut Voor Natuurlijk Spreken

Hausdörfer-Instituut Voor Natuurlijk Spreken valt onder de rubriek opleiding in Zutphen.

Hausdörfer-Instituut Voor Natuurlijk Spreken is het instituut welke uniek is in Nederland, met onze aanpak hoeft u niet meer te vechten maar gaat u juist minder hard werken! Door vertrouwen te krijgen in uw eigen kunnen en te leren hoe u uw eigen stem kunt vormen en sturen leert u vrij te spreken, vrij van stotteren!

Waarom kiezen voor Hausdörfer-instituut; * Geschikt voor iedereen, van jong tot oud * Wetenschappelijk gefundeerde benadering * Goed en blijvend resultaat bij oud-deelnemers * Persoonlijke en warme benadering

* Werken aan de kern van stotteren * Minder doen in plaats van meer * Je houdt weer energie over!

* Je leert geen onnatuurlijke dingen aan * Diverse therapiemogelijkheden: online, individueel of in groepsverband * Zeer geschikt voor ouders van jonge kinderen en prevenie!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hausdörfer-Instituut Voor Natuurlijk Spreken uit de rubriek opleiding uit Zutphen is gevestigd aan de Weg naar Laren 56 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83257835.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Hausdörfer-Instituut Voor Natuurlijk Spreken zijn o.a. :