hart for her Eerbeek in Eerbeek

30 minutes woman only workout te Eerbeek

Over hart for her Eerbeek

hart for her Eerbeek valt onder de rubriek sportschool in Zutphen.

Welkom bij hart for her vestiging Eerbeek.

Wil jij ook lekkerder in je vel komen te zitten en te blijven? Ons team staat voor je klaar.

Bij ons kan je komen bewegen in een veilige en prettige omgeving, samen met andere vrouwen met hetzelfde doel: "Gewoon jezelf zijn!" Bij ons word je weer fit in slechts 30 minuten.

Wereldwijd zie je dat waar vrouwen goed in hun vel zitten, de maatschappij in vrede is. Herken je dit: 'als het met mij goed gaat, dan gaat het thuis ook goed'. Daarom streven wij ernaar om de wereld een miljoen vrouwen sterker te maken. Dat doen we door met vrouwen leuk en effectief te sporten onder persoonlijke begeleiding. In slechts 30 minuten maak jij het verschil.

Kom gewoon bij ons zoals je bent, want zoals je bent, zo ben je goed.

Voor een proefles ben je altijd welkom. Geef je gegevens op via de website, dan nemen we contact met je op. De proefles is altijd vrijblijvend.

Wil je ook afvallen en een gezonde levensstijl? In ons pand zit Food&Lifestyle Mariƫlle, zij kan je helpen om af te vallen en een gezonde leefstijl te gaan krijgen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

hart for her Eerbeek uit de rubriek sportschool uit Zutphen is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 101 in Eerbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0313-769093.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij hart for her Eerbeek zijn o.a. :