GRIP OP JE KNIP Budgetcoach in Zutphen

Samen werken aan oplossingen

Over GRIP OP JE KNIP Budgetcoach

GRIP OP JE KNIP Budgetcoach valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Mevr. Annemarie Vierhove is de drijvende kracht achter Grip op je knip Budgetcoach.

Ben je hulp nodig om je geldzaken weer op orde te krijgen omdat je het overzicht kwijt bent? Dan ben je aan het juiste adres bij De Grip op je Knip. Zo kunnen er veel redenen zijn waarom je je geldzaken niet meer overziet. Denk hierbij aan; geen werk meer, onverwacht hoge kosten, ziekte, scheiding of verlies van partner en zo nog wel meer redenen. Je praat liever niet over geldproblemen , want je wil niets liever dan weer rust en grip op je geldzaken krijgen. Dat is precies wat wij voor jou kunnen betekenen.

Door samen te bepalen wat jij nodig hebt, en hoe we dat kunnen gaan bereiken. Door middel van jou te coachen aan de hand van 4 Grip op je Knip methodes. We gaan een plan van acties en doelen maken. Door jou actief te helpen bij het halen van deze doelen.

Je blijft tijdens alles wat we doen, baas over jouw geld. Wij helpen, coachen en ondersteunen jou. Zodat je weer rust krijgt in je geldzaken.

Ben je geĆÆnteresseerd in de diensten van Grip op je Knip? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83960965.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij GRIP OP JE KNIP Budgetcoach zijn o.a. :