Gotink Catering bv in Deventer

Warme maaltijdservice (tafeltje dekje) & Cateraar!

Over Gotink Catering bv

Gotink Catering bv valt onder de rubriek catering uit Zutphen.

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren cateraar of naar een warme maaltijd service bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Gotink Catering BV is al geruime tijd de Warme maaltijdservice (tafeltje dekje) & Cateraar voor u.

De specialisatie van Gotink is toch wel de warme maaltijd service (ook wel bekend als Tafeltje dekje). Deze service zonder subsidie is voor vele een uitkomst, bij ons kunt u er vanuit gaan dat al onze maaltijden met liefde en passie worden bereid.

Waar kunnen wij u verder bij van dienst zijn;

* Vergaderlunch

* Catering

* Hapjes

Wij verzorgen tevens met veel passie en plezier de complete catering voor u als particulier maar ook voor bedrijven. Wij leveren maatwerk en gaan graag met u in overleg betreft uw wensen en ideeën.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens, wij staan u graag en vriendelijk te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gotink Catering bv uit de rubriek catering uit Zutphen is gevestigd aan de Osnabrückstraat 20 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-626606.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Gotink Catering bv zijn o.a. :