Funky Feestje in Zutphen

Stoere, hippe, funky en vintage bruiloft reportages

Over Funky Feestje

Funky Feestje valt onder de rubriek fotograaf in Zutphen.

De naam Funky Feestje zegt het al: Ik fotografeer met de stijl die stoer, hip, funky en vintage is.

Ik ben altijd erg betrokken bij een bruiloft. Dat houdt in dat ik jullie van dichtbij mee maak. Ik fotografeer jullie (o.a.) van dichtbij. Ik beleef hetzelfde moment als jullie. Hierdoor krijgen de foto’s een actieve kijk. Er zit diepte en beleving in. Ik vind het altijd spannend om te kijken of jullie in zijn voor grapjes en uitdagingen. Zo probeer ik een sfeer te creëren die tijdens de fotoshoot (en de rest van de dag) veel plezier geeft. Daardoor krijg je natuurlijke foto’s. Ik fotografeer de dag zo dat jullie kunnen zien aan de foto’s dat de dag ook daadwerkelijk zo verlopen is. Ik hou er niet van om een onwerkelijk beeld te maken wat de dag niet realistisch weer geeft. Maar uiteraard doe ik mijn best om jullie heel mooi en echt in beeld te krijgen. Dat vind ik altijd een erg leuke uitdaging, dat maakt het nieuw en spannend.

Het gaat om lol beleven, ontspannen zijn en hele leuke foto’s maken. Ik zoek naar de kern van jullie (geluk en plezier) en dat wil ik graag vastleggen met fotografie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Funky Feestje uit de rubriek fotograaf uit Zutphen is gevestigd aan de Rodenkolaan 68 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0617678286.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Funky Feestje zijn o.a. :