FLOW Paard & Coach in Beekbergen

Coaching met het paard als co coach

Over FLOW Paard & Coach

FLOW Paard & Coach valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

.Eva Stadhouder is de drijvende kracht achter FLOW Paard & Coach en werkt vanuit Beekbergen, waar samen met haar paarden coaching geboden wordt aan kinderen en volwassenen. In samenwerking met het paard als co-coach help ik bij persoonlijke ontwikkeling en brengen we het denken, voelen en doen weer in balans. Het paard geeft feedback, deze is eerlijk en puur en zet uzelf tot nadenken. Tijdens de sessies draait het om u, niet om het paard. U hoeft daarom geen affiniteit met paarden te hebben om van deze manier van coaching gebruik te maken.

Coaching door middel van het Paard als spiegel (paardencoaching) helpt om authenticiteit te vergroten, te ontdekken wat tot nu toe onbewust is gebleven en na te denken over uzelf. Het gaat om het hier en nu.

Naast mijn beroep als paardencoach werk ik als verpleegkundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik ben als verpleegkundige geregistreerd in het landelijk BIG register en ik kan hierdoor ook begeleiding verlenen vanuit de PGB, dit kan met of zonder paard. Expertise ligt op het gebied van ADD, ADHD, Autisme, Lichte verstandelijke beperking.

Mijn opgedane kennis vanuit diverse opleidingen zoals NLP Practitioner, register coach met de inzet van het paard als spiegel, autisme coach, Pony Power voor Kids trainer en Z verpleegkundige zet ik in tijdens mijn sessies.

De volgende diensten die FLOW Paard & Coach aanbiedt zijn:

- Individuele Coaching kinderen en volwassenen, tijdens de paardencoach sessies gebruik ik de PAS-methodiek, dit staat voor Paard Als Spiegel. Ik werk individueel met een paard of in de kudde. Het paard of de kudde vervult hierin de rol van co-coach. Het paard geeft directe feedback en is in het hier een nu en heeft geen oordeel, dat maakt het coachen in samenwerking met het paard uniek. Het paard spiegelt gedrag wat tot nu toe onbewust is gebleven.

- Paard als spiegel, doordat de coachee met behulp van ‘Paard als Spiegel’ tot directe inzichten komt en tot de kern van een casus of situatie doordringt, is het coaching traject vaak korter dan bij coaching zonder ‘Paard als Spiegel’.

- Pony Power voor kids, is gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jongere kind van 7 -11 jaar, waarbij sociale vaardigheden worden versterkt in contact met pony’s.

- Ouder & Kind coaching, in te zetten wanneer er belemmeringen zijn in de relatie. Te denken valt hierbij aan, communicatie, loslaten, vertrouwen, verantwoordelijkheden etc. Tijdens deze paardencoach sessie bent u samen in de bak aanwezig en zal het paard beiden spiegelen.

- Team coaching

- Activiteiten; - Ouder & Kind workshop - Workshop paarden coaching - Mindfulness voor kids

Bent u geïnteresseerd en wilt u gaan werken aan uw doelen, maar heeft u nog geen idee of deze vorm van coaching bij u past? Kom dan gerust een keer langs voor een kennismaking of paardencoach sessie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegeven


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15656901.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij FLOW Paard & Coach zijn o.a. :

Nieuws van FLOW Paard & Coach in Beekbergen

Paard alsspiegel

Paard alsspiegel

Het paard beschikt over zuivere en natuurlijke sensoren...

Stokpaardjes

Stokpaardjes

Leuke activiteit in de zomervakantie voor nieuwsgierige kids die alles van paarden willen weten!

Coachen met visuele beperking

Coachen met visuele beperking

Ervaren, voelen, beleven.......

Pony Power voor Kids training

Pony Power voor Kids training

Sociaal emotionele weerbaarheidstraining met de inzet van pony's voor kinderen tussen 7-11 jaar