Doors en Windows 4 You in Zutphen

Doors en Windows 4 You | Gecertificeerd om houtrotreparaties uit te voeren en voor het verduurzamen van uw kozijnen.

Over Doors en Windows 4 You

Doors en Windows 4 You valt onder de rubriek deuren en kozijnen in Zutphen.

Doors en Windows 4 You is een bedrijf gespecialiseerd in het afhangen van deuren, ramen en timmerwerkzaamheden om uw woning veilig te maken. Het bedrijf is gevestigd in Zutphen. Doors en Windows 4 You is gecertificeerd om houtrotreparaties uit te voeren en voor het verduurzamen van kozijnen. Hiervoor heeft Doors en Windows 4 You de opleiding gevolgd en met succes afgerond tot Repair Care Specialist. Doors en Windows 4 You kan ook reparaties uitvoeren aan uw slecht lopende schuifpui of onderdelen voor u vervangen.

Doors en Windows 4 You regelen de deur en/of het raam en zij hangen het voor u af. Als u al in het bezit bent van een deur en/of raam is alleen de montage uiteraard ook mogelijk. Doors en Windows 4 You kunnen het beslag en de scharnieren voor uw deur en raam leveren en monteren.

Doors en Windows 4 You heeft ruime ervaring in:

- Deuren die klemmen/piepen

- Meerpuntsluiting in uw deur frezen (In uw bestaande deur of nieuwe deur een meerpuntsluiting in-frezen op een professionele manier zodat u met de sleutel of kruk de deur op meerdere punten dicht trekt en op slot kunt draaien)

- Secustrips plaatsen (zodat dieven minder makkelijk uw huis binnen kunnen dringen)

- Problemen met hef schuifpuien (Eventueel het beslag, de loopwielen, de looprails, het slot etc. van uw schuifpui vervangen)

- Houtrot verwijderen (herstelt vakkundig houtrot plekken in uw kozijnen en kan uw kozijn verduurzamen door openstaande verbindingen uit te frezen en op te vullen met hoogwaardige Repair Care producten)

Voor meer informatie over de mogelijkheden, offerte aanvragen of de prijzen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Doors en Windows 4 You uit de rubriek deuren en kozijnen uit Zutphen is gevestigd aan de Marsweg 115-12 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0575-470356.

Diensten en producten voor deuren en kozijnen

Trefwoorden die horen bij Doors en Windows 4 You zijn o.a. :