DIA-U | Kindercoaching & Mindfulness in Winterswijk

Iedereen is uniek en is goed zoals hij of zij is.

Over DIA-U | Kindercoaching & Mindfulness

DIA-U | Kindercoaching & Mindfulness valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Misschien ben ik iets (te) idealistisch, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer iedereen van zichzelf en anderen houdt, dat de wereld er veel mooier uitziet. Mijn ideaalplaatje is dat er niemand meer gepest of gediscrimineerd wordt.

Als Kindercoach werk ik op een laagdrempelige wijze. Een kind dat gepest wordt op jonge leeftijd, kan hier later nog last van hebben. Ook ik heb dit ervaren. Ik ben vanaf mijn zesde stelselmatig gepest. Soms kan ik nu nog de angsten, verdriet en teleurstelling voelen, wat ik toen zo heb ervaren.

Ook kan het gebeuren dat het gepeste kind later zelf gaat pesten.

Het is mijn levensdoel geworden om kinderen te helpen, zodat ze weer gelukkig worden met zichzelf. Meer zelfvertrouwen kweken en vooral zichzelf mogen zijn en blijven.

Wordt jouw zoon of dochter ook gepest en wil je je kind graag helpen door zelfverzekerder door het leven te gaan? Krijg je regelmatig vragen van je kind, waarom zij gepest worden? Heb ik een ander iets misdaan? Mogen anderen mij niet omdat ze mij niet leuk vinden zoals ik ben? Waarom hebben ze mij uitgescholden of willen ze niet met mij spelen?

Als ouder voel je de frustratie van je kind.

Je kind zie je veranderen naar een levendig of uitbundig kind naar een teruggetrokken en timide kind. Misschien wil je kind niet meer naar school, heeft thuis driftbuien en heeft veel ruzie met broertjes en zusjes. Maar ook slecht slapen, veel huilen, buikpijn kan duiden op iets dat er speelt. Blijf daarom ook altijd is gesprek met je kind. Als ouder kun je je heel machteloos voelen in zulke situaties, omdat je gewoonweg (nog) niet weet wat je moet doen.

Ik als kindercoach kan jullie hierbij helpen

Wat zou het fijn zijn als je kind zich sterk genoeg voelt, zodat het niet meer gepest wordt of er in ieder geval minder of geen last meer van heeft? Wat zou het fijn zijn als ook jouw kind op het schoolplein wordt gevraagd om mee te gaan spelen? Wat zou het fijn zijn als je kind zichzelf kan blijven met al zijn mooie kwaliteiten?

Want, iedereen verdient het om gelukkig te zijn met zichzelf en anderen. Dus, als je steun nodig hebt om weer gelukkig te worden en om geen last meer te hebben van pestgedrag, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Mijn volledige aanbod voor kinderen:

Crea-U:

- Op een leuke creatieve manier werken aan het zelfvertrouwen. - Ontdekken wat je kwaliteiten zijn - Graag andere kinderen ontmoeten - Kletsen en knutselen met andere kinderen - Ontspannen bezig zijn

Mindfulness voor kinderen:

Mindfulness is aandacht geven op een bijzondere manier: doelbewust, niet oordelend en in het hier en nu. Je kunt mindfulness alleen leren door het te doen. Om een vaardigheid goed te beheersen is het nodig dat er regelmatig geoefend wordt. De kinderen krijgen hiervoor elke week huiswerk mee dat ongeveer een kwartier per dag in beslag neemt.

Sommige kinderen raken al weken voor een presentatie of boekbespreking in de stress. Ze zijn bang dat het niet goed gaat of vinden het lastig om voor de klas te staan. De ouders of verzorgers van de deelnemende kinderen worden betrokken tijdens de training.

Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar.

VOL ZELFVERTROUWEN NAAR DE BRUGKLAS:

- Heeft je kind nu al buikpijn omdat het na de zomervakantie naar de brugklas gaat? - Heeft je kind weinig zelfvertrouwen en ziet hij/zij ertegenop om naar de grote middelbare school te gaan? - Is je kind tijdens de basisschool gepest en voelde hij/zij zich buitengesloten? - Is jouw kind verlegen of niet weerbaar en vindt hij/zij de overgang erg spannend? - Zou je kind meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken? Dan is de training VOL ZELFVERTROUWEN NAAR DE BRUGKLAS iets voor jouw kind.

MINDFULNESS VOOR VOLWASSENEN

Ken jij dat ook? Je neemt een snoepje uit de zak en ineens blijkt dat je de hele zak hebt leeggegeten? Of je bent in gesprek met iemand, maar met je gedachten zit je ergens anders? Je rijd ergens en ineens bedenk je je dat je hele stukken weg hebt gemist? Je reageert kortaf naar je partner, terwijl hij/zij niets heeft misdaan? Je voelt je verdrietig omdat je een bekende begroet, maar hij/zij jou niet terug begroet? Denk je dat niemand je aardig vindt?

Dit zijn een paar voorbeelden van het niet bewust zijn van wat je doet. We doen heel veel op de automatische piloot. Ons hoofd zit vaak vol met gedachten over wat nog gaat komen of over wat er is gebeurd. We hebben dan piekergedachten als schuld, spijt of angst. Deze gedachten leiden ons af van het huidige moment. We zijn niet in het hier en nu en ervaren het leven daardoor niet in zijn volheid. Het leven glipt als het ware voorbij en we missen vele mooie dierbare momenten.

Mindfulness is een manier om bewuster om te gaan met je leven en is gericht op het sturen van je aandacht en het openstaan voor ervaringen.

Bij mij staat jij of je kind "In the Picture", want iedereen mag er ZIJN.

Gratis E-Book: "Hoera, ik mag zijn wie ik ben".

Een mooi boek over pesten en buitengesloten worden. Wanneer je je machteloos voelt omdat je niet weet hoe je je kind moet helpen. Is je kind niet weerbaar genoeg? Of zie je het gedrag van je kind veranderen.

Download dit boek nu gratis via mijn website.

Voor meer informatie verwijs ik je sowieso graag door naar mijn website, hier rechts klik je gemakkelijk door.

Veel liefs,

Lies Balduk


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DIA-U | Kindercoaching & Mindfulness uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Beatrixpark 24 in Winterswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36015877.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij DIA-U | Kindercoaching & Mindfulness zijn o.a. :