Daniëlle Vermeulen | Coaching en Advies in Zevenaar

Therapie, coaching & advies

Over Daniëlle Vermeulen | Coaching en Advies

Daniëlle Vermeulen | Coaching en Advies valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

ONTDEK JOUW VERBORGEN POTENTIEEL, ONTWIKKEL EEN NIEUW PERSPECTIEF EN NEEM JOUW EIGEN PLEK IN!

Coaching gericht op persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling Maak ruimte in jezelf! Transformatie komt namelijk van binnenuit.

Hoe je dit doet? Nou, door jezelf persoonlijk, spiritueel en professioneel te ontwikkelen. Ik bied begeleiding bij het creëren van bewustwording en inzicht, zodat er ruimte ontstaat en de liefdevolle verbinding met jezelf herstelt. Durf te ZIJN met wat is en maak bewustere keuzes. Creëer andere en nieuwe mogelijkheden en weet deze ontwikkeling zelf voort te zetten.

Ik inspireer en daag je uit om werkelijk jezelf te zijn en te leven van binnen naar buiten. Ik luister met aandacht, verwondering en stel onderzoekende vragen, zodat er bij jou op dat moment de juiste inzichten ontstaan. Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven. Een aangereikt antwoord helpt je namelijk niet verder. Mijn coaching zorgt voor beweging, zorgt ervoor dat je weer durft te vertrouwen op jouw eigen intuïtie en je zelf helend vermogen. Om met aandacht inzicht, ruimte en richting te creëren, maak ik onder meer gebruik van de volgende ‘tools’: - ODC meting en coaching. - Holistische coaching en energetisch werk. - Conceptual Feng Shui advies en Nine Star Ki.

Bij bijna iedereen die ik begeleid zie ik hoe groot de invloed van hun familiesysteem is op de vraagstukken die ze hebben. Vaak volledig onbewust kunnen ook gebeurtenissen van generaties lang terug, in de familie doorwerken en zijn er patronen ontstaan die alle leden van een familie in meer of mindere mate beïnvloeden.

Mijn deur staat open, voel je welkom.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Daniëlle Vermeulen | Coaching en Advies uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Mercurion 32c in Zevenaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41750609.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Daniëlle Vermeulen | Coaching en Advies zijn o.a. :