Daan Coacht in Zutphen

Loopbaanadvies, coaching & burn-out herstel

Over Daan Coacht

Daan Coacht valt onder de rubriek coaching in Zutphen.

Ben jij op zoek naar loopbaanadvies, coaching of burnoutherstel? Zoek niet verder! Je het de juiste plek gevonden! Kennis delen, persoonlijke ontwikkeling en herstel van energie zijn mijn belangrijkste competenties die ik graag met je deel. Ik heb zelf ervaren dat iedere mens het beste ontwikkelt in de richting die het dichtst bij zijn of haar drijfveren en talenten ligt. Als erkend Noloc Register Loopbaanprofessional en gecertificeerd TMA-teamprofessional begeleid ik je professioneel, warm en met humor naar je volgende carrièrestap.

Ik ben Daan de Haas van Dorsser. Als achtergrond voor mijn coachingspraktijk heb ik een 40-jarige carrière, waarbij ik mede in diverse managementfuncties veel ervaring heb opgedaan met het begeleiden, stimuleren en motiveren van mensen. Ik ben altijd bezig (geweest) de mensen uit mijn teams op de juiste plek te zetten en heb ontdekt dat hier mijn kracht en passie liggen. Op basis hiervan heb ik in 2013 besloten helemaal mijn hart te volgen en heb ik een carrièreswitch gemaakt. Na het volgen van een gedegen coachopleiding bij VistaNova heb ik mij in 2014 gevestigd als zelfstandig loopbaanadviseur, ontwikkelcoach en burnoutconsulent.

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het voor mensen (en organisaties!) is om in je kracht te staan, maar nog belangrijker is het dat je als individu je hart kunt volgen en dat je met passie je werk kunt doen. Daarom begeleid ik graag mensen met levens- en loopbaanvragen. Ik geniet van de dagen dat ik zie dat het “kwartje” valt. Mijn motto is dan ook “iedereen kan groeien”.

Als coach is mijn aanpak kenmerkend door een persoonlijke en warme benadering. Door het inzetten van mijn eigen kwaliteiten, zoals mijn uitstekende communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid, integriteit, directheid en gevoel voor humor, bereik ik altijd een goed resultaat.

Mijn aanbod: - Loopbaanadvies; Ik ben goed bekend met het werkterrein van loopbaanadvies en -coaching en gebruik een beproefde methode waarin in 4 tot 6 individuele gesprekken de carrièrekoers wordt herijkt. Aan het eind van het traject volgt een individueel carrièreadvies waarin o.a. de opties “blijven” of “vertrekken” zorgvuldig tegen elkaar zijn afgewogen. Een (aanzet tot) een actieplan is een van de producten van het koersonderzoek.

- Burn-out herstel; Door het volgen van een hersteltraject ga je hernieuwde levensvreugde vinden. Doordat je leert bewust regie te nemen over de inzet van je energie ben je instaat je veerkracht op orde te brengen en te houden. Je leert zaken anders vast te houden (en niet om ze los te laten want van veel zaken wil je helemaal geen afstand nemen, je wilt er goed mee kunnen omgaan). Na een burn-out hersteltraject ben je veel beter in staat te herkennen wat bij jouw hoort en wat bij een ander. Je krijgt rust en de mogelijkheid steeds ontspanning te kunnen vinden. Je leert minder “moeten”.

- Korte coaching; In de vorm van een paar gesprekken is het vaak mogelijk om nieuw licht op je vraag te laten schijnen en daarmee ook een nieuw antwoord te krijgen.

- Talentontwikkeling; Vanuit dit uitgangspunt zet de Talenten Motivatie Analyse (TMA) jouw drijfveren en talenten centraal. De TMA maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. De TMA wordt toegepast voor loopbaanadvies, selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en re-integratievraagstukken.

- Solliciteren; We kijken samen in hoeverre je al klaar bent om een (volgende) stap in je carrière te maken. Als er al een duidelijke richting is en/of al een vacature waar je op wilt schrijven zoomen we hierop verder in.

Alles draait om om jou als persoon en jouw persoonlijke ontwikkeling. Een goede coach helpt je dus om je ambities in je baan te bereiken. Door een coachingtraject te volgen krijg je goed inzicht in je talenten je passies je drijfveren en kwaliteiten.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Daan Coacht uit de rubriek coaching uit Zutphen is gevestigd aan de Weerdslag 143 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10795701.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Daan Coacht zijn o.a. :