Curves Zutphen in Zutphen

Bij Curves Zutphen werk je op een goede manier aan je gezondheid in slechts 30 minuten!

Over Curves Zutphen

Curves Zutphen valt onder de rubriek sportschool in Zutphen.

Curves is een krachttrainingsprogramma welke speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Het is vaak een hele uitdaging om als vrouw zijnde tijd vrij te maken voor het sporten, wij begrijpen dit als geen ander en hebben daarom een programma opgesteld speciaal voor vrouwen!

Deze training duurt slechts 30 minuten en is ook nog eens heel gezellig en leuk om te doen! Wij helpen jou van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst.

Curves is speciaal ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden en verschillende kracht- en fitnessniveaus. Wij zijn er voor vrouwen die begrijpen dat hun lichaam de aandacht nodig heeft die het verdient onder goede persoonlijke begeleiding!

Waarom Curves Zutphen;

* Sterker door krachttraining * Slechts 30 minuten per workout * Persoonlijke Curves Coach * Speciaal ontwikkeld voor vrouwen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.

Probeer ons nu ook eerst 30 dagen uit of doe onze Gratis fittest op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Curves Zutphen uit de rubriek sportschool uit Zutphen is gevestigd aan de Spittaalstraat 57 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0575-843977.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Curves Zutphen zijn o.a. :