Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie in Warnsveld

lichaamswerk

Over Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie

Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie valt onder de rubriek massage in Zutphen.

Zen in lichaamswerk is een unieke combinatie van Cranio-sacraal therapie, Biodynamische massage therapie en Zen. Het zorgt ervoor dat de levensenergie vrij en spontaan kan stromen.

Met behulp van zachte handopleggingen en verschillende massages worden lichamelijke en emotionele klachten behandeld. Emotionele informatie word namelijk opgeslagen in uw lichaam. Leer te luisteren naar wat jouw lichaam u aangeeft. Ik help u om met aandacht weer naar binnen te gaan. Het doel is om het zelfgenezende vermogen van uw lichaam te activeren. Lichaamswerk in tegenstelling tot cognitieve therapie is niet zo zeer analytisch maar lichaamsgericht en ervaringsgericht. In mijn sessies ligt de nadruk op de non-mentale & non-verbale processen. Ik zie je graag in mijn praktijk.

Behandelingen: - Cranio Sacraal; Rust en regulering van het zenuwstelsel. - Biodynamische Massage therapie; Lichaamsgerichte therapie gebaseerd op de biodynamische psychologie. - Biodynamische Cranio Sacraal; Het mooie van deze therapie is de eenvoud. De behandelaar neemt een neutrale positie in en laat het proces van de behandeling ontvouwen.

Praktijk in Zutphen Kremerskamp 30 7231 GV Warnsveld

Praktijk in Doetinchem Gezondheidscentrum de Huet Slotlaan 82 7006 HG Doetinchem

De therapie bestaat uit een of meerdere sessies en wordt onder andere toegepast bij: - Whiplash. - Hersenschudding. - Trauma verwerking. - Burn-out klachten. - Emotionele stress. - Hoog Sensitieve Persoonlijkheid (HSP). - Angsten. - Slaapstoornissen. - Neerslachtigheid. - Bekkeninstabiliteits-klachten. - Chronische vermoeidheid. - Hoofdpijnen (o.a. migraine). - Posttraumatisch stress syndroom (PTSS). - Nek- en/of rugklachten. - Post ruggenmergpunctie-klachten. - Bij klachten waarover de huisarts zegt: ‘leer er maar mee leven.’

Voor hoogsensitieve personen (HSP) is mijn therapie een uitzonderlijk effectieve methode gebleken om het zenuwstelsel tot rust te brengen, dichter bij jezelf te blijven en zo meer van binnen naar buiten te kunnen leven.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie uit de rubriek massage uit Zutphen is gevestigd aan de Kremerskamp 30 in Warnsveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36163333.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie zijn o.a. :

Nieuws van Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie in Warnsveld

Boost je immuunsysteem

Boost je immuunsysteem

Ervaren Cranio Sacraal therapeut helpt je in komende periode sterk en vitaal te worden tegen virussen

LEVEN MET ANGST

LEVEN MET ANGST

Ik gebruik alle tools die nodig zijn om van je angsten af te komen. Namelijk Biodynamise, massage therapie, EFT en cranio sacraal therapie.