Bed and Breakfast de Stokroos in Zutphen

Bed and Breakfast de Stokroos: Geniet van uw rust.

Over Bed and Breakfast de Stokroos

Bed and Breakfast de Stokroos valt onder de rubriek hotel uit Zutphen.

Bent u opzoek naar een plek waar u heerlijk kan overnachten en net buiten Zutphen op een rustige plek bent waar u kunt genieten van de sfeer, de natuur, de gastvrijheid, uw privacy en comfort? Dan bent u bij Bed and Breakfast de Stokroos helemaal aan het juiste adres.

Bij ons is het goed te toeven. Wij zijn gevestigd dicht bij het stadscentrum en alle fiets- en wandelroutes zijn bij ons in de buurt. U kunt genieten van comfort en privacy en slaapt in een geheel zelfstandig appartement voor 2-4 personen met een eigen terras en priv├ętuin.

Ook hebben wij een gastheer die rondleidingen geeft in deze prachtige stad en iemand die alles kan vertellen over Zutphen en haar omgeving.

De gastheer en gastvrouw doen er alles aan om uw verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook bieden wij een uitgebreid ontbijt en kunnen wij u ook een heerlijke avondmaaltijd bieden.

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag de inrichting zien van de kamers? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed and Breakfast de Stokroos uit de rubriek hotel uit Zutphen is gevestigd aan de IJselweg 18 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0575-527081.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed and Breakfast de Stokroos zijn o.a. :