Bachbloesemtherapie & Coaching in Deventer

Bachbloesemtherapie voor mensen (volwassenen en kinderen) en dieren

Over Bachbloesemtherapie & Coaching

Bachbloesemtherapie & Coaching valt onder de rubriek therapeut in Zutphen.

Susan Tonen is de drijvende kracht achter Bachbloesemtherapie voor dier en mens. Ik ben Bachbloesemtherapeut voor mensen (volwassenen en kinderen) en dieren. Tevens ben ik ook dierentolk.

Zowel bij mensen als bij dieren kunnen door allerlei oorzaken verstoringen optreden in de mentale balans, waardoor we ons niet goed voelen. Deze onbalans kan zich bijvoorbeeld uiten in somberheid, angst, dwangmatig gedrag, verdriet, boosheid, verslaving en nog veel meer. Het kan daardoor moeilijk zijn om goed te functioneren, op school, op je werk, in het gezin en in het contact met anderen.

Bij dieren kunnen allerlei gedragingen optreden, zoals in huis plassen/poepen, bijten, blaffen, miauwen, moeite met alleen zijn, overmatig wassen en krabben, teruggetrokken gedrag, enzovoorts.

Deze verstoringen kunnen deels in de aanleg liggen en deels veroorzaakt of verergerd worden door externe omstandigheden, zoals ziekte, rouw, scheiding, gepest worden, verhuizing of andere stressvolle gebeurtenissen.

In een consultgesprek breng ik samen met u de situatie van uzelf of uw dier in kaart.

In het gesprek stel ik u allerlei vragen over de situatie, gemoedstoestand, gedrag en andere omstandigheden. Wanneer ik een dier behandel, ontvang ik ook graag foto’s of filmpjes van het dier om de beeldvorming nog meer te verhelderen.

Na het gesprek ga ik met de informatie aan de slag om de juiste remedie samen te stellen. Een Bachbloesemremedie bestaat uit 4 tot 7 verschillende Bachbloesems. Ik voeg de verschillende druppels aan een klein flesje bronwater toe.

De Bachbloesemremedie stuur ik naar u op. De bijsluiter over het gebruik van de Bachbloesemremedie ontvangt u per email, evenals de factuur.

In de weken daarna zullen we regelmatig contact hebben over het verloop. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen. Dergelijke tussentijdse contacten behoren tot de consultprijs.

Meestal duurt een Bachbloesemtherapietraject enkele weken tot een half jaar of iets langer. In acute, kortdurende situaties is een Bachbloesemremedie vaak kortdurend nodig. Denk bijvoorbeeld aan angst voor vuurwerk rondom Oud en Nieuw of verdriet na het overlijden van een dier in de roedel. Of bij mensen die erg gespannen zijn voor een specifieke situatie, zoals examens. Soms is behandeling juist langer nodig. Dit hangt af van de complexiteit van de situatie en de omstandigheden waar u of uw dier zich in bevinden.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bachbloesemtherapie & Coaching uit de rubriek therapeut uit Zutphen is gevestigd aan de Esdoornlaan 29 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53940781.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Bachbloesemtherapie & Coaching zijn o.a. :