Atelier 't Pakhuys in Zutphen

t Pakhuys is een sfeervolle ruimte om belangrijke momenten met elkaar te delen en te vieren!!

Over Atelier 't Pakhuys

Atelier 't Pakhuys valt onder de rubriek galerie in Zutphen.

Ellen Dekker en Hein Reitsma zijn de drijvende krachten achter Atelier ’t Pakhuys. Ze beheren het met veel plezier en toewijding. Een heerlijke open ruimte met veel mogelijkheden, zowel voor henzelf als voor anderen. Er worden verschillende evenementen aangeboden.

Atelier ’t Pakhuys is een ruimte voor creatief bezig zijn met schilderen en tekenen, dansen, spelen, zingen, maar ook voor mediteren, yoga, lezingen, familie-opstellingen, lichaamswerk en verhalen vertellen. En…het is een sfeervolle ruimte om belangrijke momenten met elkaar te delen en te vieren.

Het pand van Atelier ‘t Pakhuys is een kleine 200 jaar oud. In die tijd was er in het Kattengat nog geen sluis tussen de IJssel en de Berkel. Binnenvaartschepen voeren met hun lading vanaf de IJssel de Berkel op en werden voor het Atelier ‘t Pakhuys afgemeerd. Het pand heeft nog een takel en grote deuren op de tweede verdieping, waar soms lading werd gestald. Er is een koffie opslag en branderij geweest. De achtkantige schoorsteen is er nog. Rond 1967 hebben particuliere avonturiers van de bovenste twee verdiepingen een woonhuis gemaakt. Wij wonen daar nu sinds 2004. De begane grond is altijd bedrijfsruimte, magazijn en parkeergarage gebleven. Pas in 2007 gebeurde er een wonder en kregen we de unieke kans om deze ruimte er bij te kopen. Na een ingrijpende verbouwing zijn we met Atelier ’t Pakhuys gestart. We zijn gewoon begonnen, want we wilden niets vooraf verzinnen, verwachten of afdwingen. Zonder de druk van een businessplan of zoiets ontvouwde zich een prachtig avontuur dat ons nu heel veel plezier oplevert. Een flink aantal mensen en bedrijven maakt intensief gebruik van de ruimtes. Het begon met recepties en exposities en nu zijn er allerlei workshops, vergaderingen en trainingen. De laatste ontwikkeling is dat er steeds meer dans, muziek en theater plaatsvindt.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier 't Pakhuys uit de rubriek galerie uit Zutphen is gevestigd aan de Berkelkade 15A in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36180805.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij Atelier 't Pakhuys zijn o.a. :

Nieuws van Atelier 't Pakhuys in Zutphen

Literair concert (gedichten en piano muziek)

Literair concert (gedichten en piano muziek)

Op zondag 11 oktober om 15 uur Carel ter Linden en Miriam Karres