All in Shape in Zelhem

DE VETVERBRANDER VOOR BILLEN, BUIK & BENEN!

Over All in Shape

All in Shape valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Zutphen.

All in Shape VacuStep heeft twee studio's, in Zelhem & Doetinchem! All in Shape is van maandag t/m vrijdag geopend. Alle trainingen gaan op afspraak.

Wist je dat: ... met de VacuStep verliest men driemaal zoveel omvang bij Billen, Buik en Benen als bij een normale vetverbrandingstraining.

Maar wat is vacuStep? Het principe van dit revolutionair product berust op een combinatie van bewegen in een vacuüm ruimte dat zorgt voor een betere doorbloeding van het weefsel bij Billen, Buik en Benen, waar normaal altijd een mindere doorbloeding plaatsvindt. Je verliest driemaal zoveel omvang bij Billen, Buik en Benen als bij een normale vetverbrandingstraining. Tevens bereikt men een duidelijk zichtbare verbetering van het huidbeeld, waarmee de VacuStep ook een uitstekend middel is tegen hardnekkige cellulitis. Uw huid voelt gladder aan en vanaf de eerste step-sessie ziet u al resultaat!

De voordelen nog even op een rijtje: - Betere doorbloeding, vermindering van cellulitis - Conditie komt beter op peil, een fitter gevoel en meer energie! - Gewrichtsproblemen hebben baat bij deze methode, men kan soepeler bewegen. - De spieren in de benen en billen worden steviger en de globale huidstructuur verbetert merkbaar, de huid wordt gladder. - Heb je ‘s avonds last van zware benen of gezwollen voeten? De VacuStep zorgt voor goede doorstroming. - In overleg vastgestelde tijden, je weet vooraf hoeveel tijd het kost ‘uit-en-thuis’.

We zijn gevestigd in Doetinchem en Zelhem

U bent van harte welkom!

Team All in Shape.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

All in Shape uit de rubriek gezondheidscentrum uit Zutphen is gevestigd aan de Nijverheidsweg 2 in Zelhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51981150.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij All in Shape zijn o.a. :