Afscheidszorg De Calavon in Warnsveld

Afscheidszorg De Calavon: Voorziet u van een passend afscheid!

Over Afscheidszorg De Calavon

Afscheidszorg De Calavon valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Zutphen.

De drijvende kracht achter Afscheidszorg De Calavon is Jeanette van der Beek - van Leeuwen. Jeanette staat graag voor u klaar om u te begeleiden en te ontzorgen wanneer een dierbare overlijd. Samen met Afscheidszorg De Calavon bekijkt u de mogelijkheden en bespreekt u uw wensen. Want alleen u, als nabestaande, kan er een persoonlijk afscheid van maken. Kernwoorden van Afscheidszorg De Calavon: betrokken, eervol en transparant. Afscheidszorg De Calavon is elk moment van de dag beschikbaar voor u. Bij een melding van overlijden komt Jeanette persoonlijk bij u langs. Samen met u worden de wensen doorgenomen om zo een mooie, waardevolle invulling te geven aan de dag van de uitvaart. Ook stelt u samen de rouwkaart op en kan er eventueel een overlijdensbericht geplaatst worden in de krant. Tot op de dag van de plechtigheid staat Jeanette voor u klaar. Afscheidszorg De Calavon adviseert, assisteert en ontzorgt waar nodig.

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk op de manier waarop deze wordt ingericht. Samen met Jeanette bespreekt u wat mogelijk is, ook binnen uw budget.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Afscheidszorg De Calavon.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Afscheidszorg De Calavon uit de rubriek uitvaartverzorging uit Zutphen is gevestigd aan de Garsenshof 82 in Warnsveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51616993.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Afscheidszorg De Calavon zijn o.a. :